Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wasz dom w Jarkendarze

(1/11) > >>

Byakugan:
Taki temat jest na każdym subforum.
Gdzie postawilibyście dom w Jarkendarze i co byście robili?
Ja np. bym postawił dom przed obozem piratów i bym im pomagał.Byłbym włamywaczem.
Kradłbym dobra Bandytów.A tak to bym polował i takie tam rzeczy.
Wyruszałbym na wyprawy do Khorinis :)
A wy?

Dzid:
Ja to bym postawił dom w kanionie, lub w którymś z domów pradawnych, czy jak im tam było.
ÂŻył bym z tego co bym upolował i z handlu z obiema frakcjami.

Airyx:
Ja bym postawił dom w Dolinie (tam gdzie mieszka Eremita), bo nie lubię tłumów, a tu mam pustkę i ładne widoczki   ÂŻyłbym z polowań, a że jestem bardzo religijny to pewnie modliłbym się często do Beliara (do kapliczki miałbym niedaleko), odwiedzał grobowiec Quarhodrona, żeby trochę z nim pogawędzić o dawnych czasach...   Po prostu styl życia taki jaki mi najbardziej odpowiada!

Dementor:
Ja postawiłbym sobie dom w kilku miejscach:
Niedaleko pirackiej plaży jest mała wysepka-Tam zbudowałbym sobie 1 chatkę, czyli byłbym ich zwiadowcą w racie ataku paladynów xD
Chyba najlepszym sposobem jest zajęcie sobie chaty obok portalu-kilka jest nienaruszonych
Obok Eremity-wzajemna pomoc
Z bandytami nie zadawałbym się, ponieważ są...bandytami to raz, zabiliby mnie gdzybym zdjął ich niewygodne zbroje to 2 no i na bagnach zawsze jest dużo chorób to 3

Eric:
Ja bym postawił dom na plaży piratów, a dokładniej tam gdzie jest ta jaskinia tego kolesia, co tam piratom trunki przygotowuje. Często bym tam do niego zaglądał, a tak to wypełniał zadania dla piratów, pływał po morzu (xD), a wieczorami chlał bimber z innymi piratami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej