Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wasz dom w Jarkendarze

<< < (3/11) > >>

mati28:
Ja bym zamieszkal w twierdzy Kruka wyciął wszystkich bandytów i stwożył Magów wrzystkich żywiołów .Oczywiście byłbym ich Arcymistrzem

Canis:
Ja zamieszkał bym w ruinach dawnego miasta, cywilizacji, gdzie mieszczą się magowie wody, ładne przyjemne miejsce, został bym tam magiem wody, i fajnie by było. Rozwijanie się w sztuce magicznej.

Kolejnym przyjemnym miejscem... w którym mógł bym się osiedlić to koło obozu piratów, koło Jacka Aligatora. zajął bym się jak on polowaniem na potworki. Mogło by być nawet ciekawie. Sporo czasu bym się lenił a potem mały spacerek do kanionu kilka stworzonek zabić by żarcie było.

Nordale:
Ja bym był typowym wędrowcem/włóczęgą, ale swoją chatkę bym miał (podobnie jak Eremity) gdzieś w dolinie, z dala od innych :P. Ale oczywiście wokół bym miał jakieś zwierzątka do polowań.

Offtop: dobre by to było, gdyby był gothic 2 nk mp.

Mc:
hm a ja bym nie chciał być pustelnikiem ale też nie chciałbym mieszkać z bandytami i piratami... pewnie bym przkabacił paru mieszkańców Khorinis i odudował ( zremontował ) to miejsce gdzie są magowie wody no i moi mieszkańcy by handlowali z piratami bandytami najemnikmi i mieszkańcami Khorinis :)

Russel:
Ja bym zrobil dom w kanionie , przy bibliotece uczonych , potem sprowadzali by sie tam ciagle ludzie i bym w kanionie zlaozyl obuz a biblioteko to byla by nasza głuwna baza

PzDr Russel

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej