Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
hmm..W co by tu zagrac
Amras:
A właśnie skoro Gorion wspomniał tu o Fable.Pamiętam że kiedyś chciałem fable'a kupić bo wszyscy mówili że to super gierka że tam twoja twarz się zmienia po walkach,dorastasz itd.No to wczoraj(przed założeniem tego tematu)pomyślałem że wejdę na neta i poszukam fable'a.No to szukam i znalazłem patrzę tam cena,opis i screeny-myślę wreszcie,no to patrze a tam...Jakieś krzywe kańciaste postacie(nie mam nic do kańciastych postaci bo gothic też taki był no ale tu przesadzili)
patrzę na następnego screena jakaś ziwnie beznadziejna magia(może mi się tylko zdaje)o i potwory jakieś takie dziwne ;/.Więc pytam się was:czy te screeny trochę mnie zwiodły i ta gra jest lepsza i czy jest warta do zagrania i czy można się w nią wciągnąc?I czy ją polecacie.
Ten post nie oznacza że nie możecie już dawac propozycji innych gier do pogrania na mego PC-ta.
Isentor:
Na max detalach grafika nie wygląda źle. Gra ma pewien baśniowy motyw więc nie spodziewaj się grafiki rodem z crysisa. Fabula jest nawet ciekawa da się wczuć co prawda masz tylko możliwość zły lub dobry ale da radę do tego przywyknąć. Poza tym możesz tworzyć swoją postać od postaw, ustawiać wygląd, ćwiczyć ciało poprzez awans na kolejny poziom etc. Magia nie jest zła są w niej podstawowe zaklęcia kul ognia etc. jak to bywa w grach. Poza tym kilka ataków, wzmocnień - łącznie będzie tego trochę. Grę przeszedłem 5 razy więc jako tako potrafi wciągnąć.
Amras:
--- Cytuj ---polecam F.E.A.R knights of honor lub far cry lub coś z gie kolekcja klasykiextra klasyka lub coś podobnego
--- Koniec cytatu ---
F.E.A.R'a kupiłem i doszedłem ledwo co do końca gry i mój stan psychiczny był na "wyczerpaniu"-gra jest naprawdę że tak powiem "przerażająca" lub po prostu "straszna".Więc od teraz raczej nie podawajcie podobnych tytułów bo ich "raczej nie kupię"
PS.Jeśli ktoś uważa że jestem miękki to niech sam zagra w FEAR'a ze słuchawkami na uszach...:]
Dowódca Paladynów:
Myślę,że Gothic III by ci wszedł.Jeśli nie,to polecam władce pierścieni:Bitwa o śródziemie 1 i 2,Fable,
Black&White.
Pozdrawiam,
Los_Emilos:
Rome: Total War, Black&White 2.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej