Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
hmm..W co by tu zagrac
Vendetta:
@up
Elo Emilos ;P Zgadnij kto to ? Twój ulubiony moderator z Gildii Bohaterów ;PP xD
Do tematu.
GOrąco polecam Ci Fable. Jest to wciągający cRPG, o losach chłopca, który wyrośnie (na Twoich oczach( na bihatera, będzie mógł zwiększać swoje atrybuty w kategorii Siły życiowe (Siła, Budowa Ciała, ÂŻywotność), itp. Nie chcę spoilerować.
Oczywiście Gothica też polecam.
Zagraj w Morrowinda, GTA Vice City, NFS Underground, Warcraft III, Rainbow Six 3, Wolfenstein: Enemy Territory, RTCW (Return to Castle Wolfenstein), GII.
Pozdrawiam
Foltest:
Stronghold II, ParaWorlds, NFS: Most Wanted, Lotr: Powrót Króla...
Ingmar:
Bardzo polecam Ci grę "Postal 2" i dodatek. Jest to genialna wprost zzdumiewająca gra, osobiście jestem małym fanem Postala(Uprzedzam, że trochę brutalna, ale fantastyczna...I te jego teksty :))
PES 6-tez dobre jeśli lubisz piłkę nożną :P
Bitwa o śródziemie, jeśli lubisz strategie...
Mortyr 2- działa na słabych kompach, i też mi się spodobała(jeśli lubisz strzelanki)
a co do erpegów to na serio polecam Fable, nie wiem dlaczegio inni jej nie lubią. Wg mnie jest dobrą i godną uwagi gierką.
PzDr
Palladyn_12:
Jeżeli lubisz Strategie To zaproponowałbym ci Battle Mages mi się Podoba chociaż jest mało znana na świecie. Również Zaproponawałbym ci Need For Speed: Most Wanted oczywiście jezeli lubisz Wyścigowe gry.
Tiw:
Mam dosyć podobny komp i polecam Ci Morrowinda, jesteś na forum Gothica, to chyba lubisz cRPG, Hitmany I, II i III, oczywiście Gothica I, II i Noc Kruka ;), Ojca Chrzestnego, Mafię i jeśli lubisz sportowe to chyba wszystkie nowsze Ci wejdą, GTA, Alien vs. Predator 2, NfS od Most Wanted w dół, w Carbon nie grałem to nie wiem, sieciówka WarRock,
 na razie tyle.
Zawsze zostaje saper ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej