Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jakim chcielibyście być...?
Maliniak:
Ja chcialbym byc najpotezniejszym z magow wody albo doradca na dworze krola robhara 2 to chodzi o gothic 3 o gothic 2 chcialbym byc kumplem sylvia a o gothic 1 to kumplem lee :D
Fariolin:
Ja bym wybrał postać z g3 myśliwego Hansona bo żyje w odosobnieniu sam w chacie a jeśli chodzi z poprzednich części to bym wybrał Ur-Shak bo po opuszczeniu przez Beziego Khorinis Ur-Shak zdobywa całą wyspe..
Werewolf16:
Ja Thorusa (spojrzec na moj nick :D) po prostu twardy, zdyscyplinowany koleś, któremu zależy na dobru swoich ludzi. Jest nieugięty, jak coś postanowi, to zdania nie zmieni. A poza tym w każdej czesci Gothica ma fajną zbroje ;)
Selena:
Diego ;) wydaje się być sympatycznym gościem a i zdolności łucznicze sobie cenie.
Cezus:
Jeśli miał bym wybór to chciałbym być którymś z Gońców Leć bądź też Druidem. Czemu taki wybór? Ponieważ Gońcy leśni i Druidzi żyli w harmonii z naturą. Mieli ciszę i spokój, nikt im nie przeszkadzał ani oni nikomu. W ciszy i skupieniu mógł bym ćwiczyć walkę mieczami lub też szkolić się w magii. Od czasu do czasu wziął bym udział w jakiejś wyprawie przeciwko Orkom. Wiódł bym w miarę spokojne i dostatnie życie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej