Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Tolerancja

<< < (17/33) > >>

Ci@cho:
"Kościół nie mówi i nie pisze że homoseksualiści to podludzie tylko to co oni robią jest wbrew kościołowi i naturze."
Czyli taki gej nie może być katolem?
"Jak twój ksiądz mówi coś takiego to nie powinien być księdzem."
Ja nie mam księdza bo nie wierze w te bzdurne historyjki o bogu. Jak byk pisze że ksiądz to mówił w TV.
"Ech, kawały o żydach opowiadać można, o murzynach można, ale niech cię wszystkie zło broni od żartowania z KK? Why?"
Bo bozia zabrania xd
"Możesz sobie żartować przecież jesteś wolnym człowiekiem ,ale twoje żarty mogą kogoś urazić kto wyznaje Religię Katolicką."
A żydów i murzynów takie kawały nie obrażają?
PS:ÂŻeby nie było offtopu: nie mam nic do ludzi innych narodowości czy homoseksualistów. Niech se robią na chacie co chcą mi to nieprzeszkadza.

Azprime:
Caldwell. Nie wkurwiaj mnie drogie dziecko.
Dorośniesz - zrozumiesz jakie głupoty tu pierdolisz.
 Offtop.

Serail:

--- Cytuj ---Czyli taki gej nie może być katolem?
--- Koniec cytatu ---
Ależ może, oczywiście. Po prostu go ekskomunikują. xD

--- Cytuj ---Ja nie mam księdza bo nie wierze w te bzdurne historyjki o bogu. Jak byk pisze że ksiądz to mówił w TV.
--- Koniec cytatu ---
Właśnie zraniłeś uczucia religijne miliarda ludzi na świecie. :( Ty chuju. ;P

--- Cytuj ---Bo bozia zabrania xd
--- Koniec cytatu ---
Ok, niech przyjdzie i mi to powie, wtedy nie bedę. :D

--- Cytuj ---A żydów i murzynów takie kawały nie obrażają?
--- Koniec cytatu ---
Ale przecież 2000 lat temu nie było jednego, brodatego murzyna, która chodził ze swoją pedalską świtą po pustyni, a to zmienia postać rzeczy. xD

--- Cytuj ---Caldwell. Nie wkurwiaj mnie drogie dziecko.
Dorośniesz - zrozumiesz jakie głupoty tu pierdolisz.
--- Koniec cytatu ---
No kurwa, a gdzie on coś źle powiedział?

Azprime:
Ahh, tak drogie dzieci. Dorośniecie, a przynajmniej dojrzejecie to zrozumiecie, że nie warto być "pr0 el0 pozerem udajacym wielkiego zueeeeeeeeeego szatana i wygyly, bo zuo jest pr0 i jebać boga i wygyly".

Bez offtopowania - Geje i lesby wypierdalać.

Serail:

--- Cytuj ---Ahh, tak drogie dzieci. Dorośniecie, a przynajmniej dojrzejecie to zrozumiecie, że nie warto być "pr0 el0 pozerem udajacym wielkiego zueeeeeeeeeego szatana i wygyly, bo zuo jest pr0 i jebać boga i wygyly".
--- Koniec cytatu ---
No kurwa, faktycznie... Przecież ty masz 18 lat, ja mam 16. Faktycznie jesteś mędrcem niczym Thoro z themodders a my zwykłymi gówniarzami, którzy nie wiedzą co to życie i dopiero co im włosy łonowe zaczynają rosnąć... A ja nie próbuję udawać "wielkiego zueeeeeeeeego szatana" po prsotu wkurwia mnie ciemnogród w Polsce i ślepa wiara w to, co mówi ksiądz proboszcz z ambony...

--- Cytuj ---Bez offtopowania - Geje i lesby wypierdalać.
--- Koniec cytatu ---
Why? O_o

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej