Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
paladyni
Angarix:
ja mysle ze paladyni to zepsuci do szkkiku kosci "wojownicy inosa". Ale ja tez lubie wersje ktora poznalem od bylego paladya w obozie przemytnikow w modzie do Gothic 1 Mroczne Tajemnice. O tym ze Garond wybul cala wioske wiesniakow bo kawalek dalej byla kapliczka beliara. :)) Dlatego mysle ze paladyni są po prostu zli albo lekko swirnieci na punkcie inosa
Pan Mroku:
Denerwujacy
Zwlaszcza to:
,,Za krola!,, ,,Za Innosa!,, To samo magowie!Szczescie ze zrobili najemnikow ktorzy takich glupot nie maja.Dlatego sobie jak gram Magiem lub Paladynem zaraz zaczynam jako najemnik by od tego odpoczac.
Dalej o paladynach?
Zlodzieje jedni!Wystarczy posluchac mieszkancow np. Matteo
Orkowie oblegaja miasto ludzie panikuja a oni siedza z (wulg.) na krzesle i czekaja az skazancy odwala cala robote z ruda.Gdyby chcieli by mogli dzieki tym mieczom ktore są srednie i tej magii ktore tez jest srednia (nic oprócz pancerza nie maja najlepszego) by przeszli ze prze Khorinis biorac jeszcze może straz i by wybili zwiadowcow i nawet wojownikow orkow.
Magowie wychwalaja ich czyny...
Czyli siedzenie w miescie bezpiecznym?
Chyba tak bo Magowie robia to samo.
Wiecie dla mnie nie ma najlepszej gildii zalezy od gracza ale w tym temacie to najemnicy guruja.Zadnych glupich odzywek i nie kradna towarow kupcom i nie zwiekszaja podatkow.Owszem napadali farmy itp. ale po to by przegnac lub zabic paladynow a nie dla rudy czy żeby robic sobie zabawki z ludzi.
Gdyby można bylo w tej grze wybierac strone biore Adanosa potem Beliara a na koniec Innosa!
PS:Co ten hagen zrobil ze jest Lordem?Jest zona Krola?
Grubil:
--- Cytuj ---PS:Co ten hagen zrobil ze jest Lordem?Jest zona Krola?
--- Koniec cytatu ---
Może żoną to nie jest (sprawdż płeć),ale może być krewnym króla.
--- Cytuj ---Gdyby można bylo w tej grze wybierac strone biore Adanosa potem Beliara a na koniec Innosa!
--- Koniec cytatu ---
I wysadzić swiat, zabić orków i paladynów.
Airyx:
Według mnie paladyni to silni i wyszkoleni wojownicy Króla oraz Innosa. Służą magom ognia i walczą w imię sprawiedliwości, są wzorem wszelkich cnót, znają magię szkodzącą złu i takie tam inne bzdety... Ale nie wszyscy. Prawda jest taka, że jedynie niewielu paladynów pozostało prawdziwymi wzorami do naśladowania. Większość ,,rycerzy Innosa" się zeszmaciła i teraz jedyne na czym im zależy to duży żołd, darmowe piwo i wyżywienie, a śmiem nawet twierdzić, że i uciechami cielesnymi nie pogardzą (czy to przypadek, że magazyn paladynów w porcie znajduje się tak blisko ,,Czerwonej latarni"?).
widda2000:
Paladyni to szlachetni wojownicy Innosa.
Słudzy dobra i sprawiedliwości.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej