Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

paladyni

(1/4) > >>

jureus:
co myślicie o paladynach według mnie na początku byli dobremy sługami innosa ale póżniej bogactwo, władza ich zepsuła w okresie w kokło 90 są to ludzie dla których liczy chwała, bogactwa i władza np kiedy przybyli do khorinis to pobierali podatki dla siebie życią w bogactwie i luksuje kosztem zwykłych ludzi jak kościoł paladyni śa tacy sami, grabią plądruja, raburą i mordują jak kościoł co wy myślicie o nich?

Gunses:
Yyy... Co to jest za temat? Mam rozumieć, że chcesz się dowiedzieć co inni myślą o Paladynach. Więc... Moim zdaniem, Paladyni, to wybrani służy Innosa. Długo szkoleni w walce mieczem oraz magii stają się prawdziwym murem dla sług zła. Paladyni są strasznie unieśli, tak jakby latali w powietrzu, jakby byli lepsi, potężniejsi po prostu jacyś królowie. No ale trzeba przyznać, że wyszkolony Paladyn to prawdziwy Mistrz. Są  wykonawcą prawa Innosa. Postać Paladyna jest bardzo dobrą postacią w grze Gothic. Nadaje jej realizmu, stylu, klasy i klimatu.

PzDr

Gorion:

--- Cytuj ---co myślicie o paladynach według mnie na początku byli dobremy sługami innosa ale póżniej bogactwo, władza ich zepsuła w okresie w kokło 90 są to ludzie dla których liczy chwała, bogactwa i władza np kiedy przybyli do khorinis to pobierali podatki dla siebie życią w bogactwie i luksuje kosztem zwykłych ludzi jak kościoł paladyni śa tacy sami, grabią plądruja, raburą i mordują jak kościoł co wy myślicie o nich?
--- Koniec cytatu ---
Juresu nie przesadzaj. Skąd ten pomysł, że paladyni grabią, plądrują, rabują i mordują?!
A co do mnie to "Wojownicy Innosa" w większości są zadufanymi w sobie lizusami króla.
Na przykład ci w porcie, udają ważnych a tak naprawdę są strażnikami miejskimi ubranymi w pancerz rycerza.
Oczywiście istnieją również cnotliwi paladyni w "święcących zbrojach"(np. Hagen, Lothar, Garond, Albrecht, Ingmar) ale są oni rzadkością.

Serail:
Paladyni są to szlachetni wojownicy, elitarne wojska Myrtany które pójdą w ogień aby ochronić kraj, są to wierni wyznawcy Innosa spędzający wiele godzin na modlitwach i  jeszcze więcej czasu na treningach bojowych, to są paladyni, takie jest przynajmniej moje zdanie

Lachir:
Myślę że paladyni przybyli aby chronić mieszkańców ale nie wszyscy to robią.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej