Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
ty jako przywódca
!Rafaello!:
Ja chciałbym być Lee, ponieważ:
- to świetny wojownik
- idealny przywódca
- nikt się mu nie sprzeciwi
- ogólnie budzi respekt
- potrafi w przeciwieństwie do Gomeza zadbać o siebie
- ma dużo wiernych ludzi
Na koniec dodam, że jest najlepszym wojownikiem z całej trójki, a nawet kolonii .
stachu king:
--- Cytat: Dementor ---1) Nie krzycz, od postów odbiegających od tematów się nie umiera. Chodziło mi o to, że skoro temat zakłada, że JAKIMÂŚ przywódcą musielibyśmy być, to predzej czy później musiałoby dojśc do walki, ponadto napisałem to, żeby się ktoś zastanowił, jakiego obozu przywódcą zostać-np. skoro ktoś lubi ziele to bractwo, takie bzdety jak magnateria-stary obóz, dużooo wódy-nowy obóz.
2) Stary Obóz JEST słabo ufortyfikowany, przejdź go sobie do okoła i zobacz na ile możliwości można się dostać do górnego pierścienia, ponadto jak ma się palisadę z drewna w takim klimacie, kiedy rano pada, a potem cały dzień świeci to drewno gnije, krzszy się, jeden "pet" z zielonego nowicjusza robi z obozu ognisko.
--- Koniec cytatu ---
Nie,nie umiera się ale też się nie piszę ich, może u ciebie by doszło do walki ,ale u mnie nie, ja lubię cor angara i Obóz Bractwa,ale chciałbym być przywódcą SO ,fenomen,nie? I po co piszesz żeby ktoś się zastanowił,jak każdy przecież grał/gra w Gothica i zna realia.Jeśli według ciebie stary obóz jest słabo ufortyfikowany, to co z Nowym i Sektą, nie znalazłem ,żadnego przejścia do górnego pierścienia oprócz bramy i tajnego wejścia do lochów a i tak daletgo się tam nie zajdzie,no chyba ,że grasz na kodach.Wykazałeś się tu znajomością drewna,super,tylko czemu,ekspercie do dzisiaj odnajdują resztki różnego typu palisad, w takim przypadku dlaczego większośc,ba,prawie wszystko co budowano w średniowieczu było z drewna?żeby,po latach sobie zgniło, tak?I palisady,raczej nie da rady podpalić nawet dużą pochodnią ,bo będzie podpalony tylko kawałek palisady bo ogień się zbyt szybko nie rozejdzie i wnet to zgaszą,zapytasz pewnie,czemu w średniowieczu tak szybko płonęły , ano dlatego,że jako emalii używano wtedy smoły i innych smarów.
Hm,mam nie krzyczeć?Dobra, ale nie spamuj, bo teraz jesteś wielce obrażony,że spamowałeś ,a ktoś cię za to zbeształ.
(przepraszam za ten nieco spamowy post innych użytkowników i modów)
Anv:
Ja chyba bym został Lee
- Ma najwierniejszych ludzi
- Spoko miejscówke na obóz
- Własną kopalnie
- Magów Wody
- I wielką Kupe Rudy
~Sniacy~:
Ja chciał bym być Y'Berionem...Miał wielu ludzi którzy oddani mu byli aż do śmierci...Miał bym tyle Bagiennego Ziela że bym był w siódmym niebie :)).Po za tym jego ludzie byli bardzo silni....Naprzykład strażnicy świątynni...Doskonale posługują się bronie i w magii też nie są najgorsi...Tak więc Y'berionem
Ingmar:
Ja tez wolłbym zostać Y'Berionem. Wiele ludzi darzyło go szacunkiem(Magowie wody, ognia oraz inni ludzie). On umie dowodzić wioską i ma odpowiednich i wiernych mu ludzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej