Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

zabij Rhobara

<< < (2/3) > >>

Serail:
Ten filmik nawet fajny, dzięki za link Andre, tylko na tym filmie nie wypychamy go przez okno, a przez drzwi, ale poza tym wszystko się zgadza.

zygii:
a tak w ogóle po co robić trik i kody wpisywać można od razu kill wpisac.

Dark Ulthar:

--- Cytat: hagen4 ---Ten filmik nawet fajny, dzięki za link Andre, tylko na tym filmie nie wypychamy go przez okno, a przez drzwi, ale poza tym wszystko się zgadza.
--- Koniec cytatu ---

wiem, ja zrobiłem przez okno

a tak poza tym to po co się rzucacie? jeśli przejdziesz każdą drogą gothica, i nie masz w co grać to próbujesz zapchać nudę odkrywaniem wszystkich ciekawych rzeczy

a tak poza tym to co wy w ogóle mówicie  o realiźmie, gothic ąz tak realistyczny nie jest

kjarno:
A ja inaczej go zabijam . I Vengard mnie nie atakuje . Gdy gram po stronie Beliego , mam zabić Rhobara . No to idę , gadka szmatka, i go zabijam . A strażnicy i paladyni nic XD . Kibicowali mi gdy ich króla zabijałem :P . Ale gdy spróbowałem go zabić bez rozmowy to oczywiście zaatakowali :D

Vassili:
Ja gdy byłem z Beliarem, poszedłem po lee i znim do Vengardu. Potem doo sali tronowej. Gdy gadałem z rhobalem to on mnie zaatakował ja zrobiłem unik a lee na rhobala. I tak się naparzali a cały Vengard im kibicował ;]. Na koncu lee spadł na dół (tam przy wejściu do korypto) a ja dokonczylem rhobara. Potem gdy go zabiłem to atakowali...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej