Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
zabij Rhobara
Dark Ulthar:
Sposób wybróbowany!
uwaga, zrób wcześniej save'a, bo jak wybróbujesz ten sposób to stracisz berło Varantu
Musimy poczekać (lub będzie to od razu) żeby można było popychać rhobara. Wypychamy go przez okienko. Jesteśmy na polu, i szybko wyciągmy broń (tak żeby on powiedział: schowaj broń) i gdy to powie, chowamy i trochę popychamy, później znowu wyciągamy broń, itd. aż do momentu kiedy wyjdziemy na skrzynie. Kiedy już na nich jesteśmy wbiegamy w rhobara i lecimy z nim do wody (polecam mieć aktywowanego marvina, la god moda i dla latania), skakania z nim do wody można też z nim skoczyć na skałę, zrobić tricka z bronią i go z niej zepchnąć.
P.S. najlepsze okienko do skoku z rhobarem jest jak stoimy przed tronem, to najbardziej po prawej.
PP.S. można tak zrobić praktycznie z całym Vengardem
Tukan:
Ej ja nie wiem co ty masz za grę, ale ja żadnego Rhobara popychać nie mogę - nie rusza się z miejsca... W ogóle to pomysł jest bez sensu - po co dawać takie rady?
Gunses:
Tukan bez nerwów. Pomysł taki sobie, nie wiem czy znajdą się osoby, które będą się trudziły z wypychaniem Rhobara, to bez sensu. Zresztą, jeśli gra ma być realistyczna, to pomyślmy, gdzie w realu, trzeźwy człowiek pozwoli, żeby go przepychać. Pomysł taki sobie...
PzDr
Serail:
Zgadzam się z tobą Gunses, w grach (zwłaszcza w Gothicu) ważny jest realzim, a wypychanie króla przez okno nie jest chyba czynnością którą wykonujemy na codzień, dlatego według mnie nie powino się wykorzystywać takich sytuacji do przejścia gry, ale dobrze że są ludzie którzy odkrywają każdą tajemnicę w świecie Gothica. Oby tak dalej
Dudu4:
Jak komuś to nie wychodzi to tu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej