Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Oblivion - problemy
Leon91:
Witam,mam pytanie dotyczące gry TES: Oblivion,wie ktoś jak dołączyć do Mrocznego Bractwa?Jeśli nie ma takiej możliwości na początku gry to gdzie opłaca się przyłaczyć?I jeszcze jedno,podczas uruchamiania gry pisało mi,że gra nie rozpoznaje karty graficznej i że ustawi wszystko na medium,kiedy odpaliłem gre uruchomiłem i potem ustawiłem wszystko na max w rozdziałce 1280x1024(czy odwrotnie?:P) i gra śmiga pięknie tylko woda jest jakaś taka dziwna...jest jakiś sposób,żeby temu zaradzić?Może to przez to,że wgrałem łatkę polonizującą?prosze o odpowiedź...
Isentor:
--- Cytat: Leon91 ---Witam,mam pytanie dotyczące gry TES: Oblivion,wie ktoś jak dołączyć do Mrocznego Bractwa?Jeśli nie ma takiej możliwości na początku gry to gdzie opłaca się przyłaczyć?
--- Koniec cytatu ---
Zabij kilku NPC, okradnij kogoś ogółem dorób się negatywnej reputacji, a podczas snu odwiedzi cię rekrutant mrocznego bractwa i zleci pierwsze zadanie.
--- Cytat: Leon91 ---I jeszcze jedno,podczas uruchamiania gry pisało mi,że gra nie rozpoznaje karty graficznej i że ustawi wszystko na medium,kiedy odpaliłem gre uruchomiłem i potem ustawiłem wszystko na max w rozdziałce 1280x1024(czy odwrotnie?:P) i gra śmiga pięknie tylko woda jest jakaś taka dziwna...jest jakiś sposób,żeby temu zaradzić?Może to przez to,że wgrałem łatkę polonizującą?prosze o odpowiedź...
--- Koniec cytatu ---
Widocznie nie masz aż tak porządnej karty graficznej. A obek z domyślnymi ustawieniami przesadza.
Leon91:
No mam Gf 8800 GT z tym,że 256 mb ale do tej rozdziałki powinna być odpowiednia..w The Witcher sprawowała się b.dobrze i woda wyglądała o wiele lepiej...
Isentor:
Ustaw sobie w opcjach lepsze efekty wody bo z tego co pamiętam są tam jakieś dwie alternatywne opcje albo to można ustawić na maxa albo coś innego. Nigdy obie na raz.
Darkon:
Nieco przybliże jak można dołączyć do Mrocznego Bractwa. O ile wiem, to nie chodzi o złą reputację, acz o coś innego. Zamorduj kogoś (kogoś, kto nie jest ci wrogi) bez obudzenia posterunków straży, a pojawi ci się komunikat, że "uważasz, że ktoś lub coś widziało jak to robiłeś" czy jakoś tak, a potem, kiedy pójdziesz spać do jakiegoś łóżka, po obudzeniu się, spotkasz Luciane'a czy jak mu tam było ;P.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej