Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
gildie
Marcines:
Ja myśle ze najłatwiej przejść gre jest Paladynem(sam jak grałem 1 raz to byłem Paladynem )
velkow:
Tu nawet nie ma wątpliwości, że najłatwiej jest paladynem. Sam grę przeszedłem 3 razy nim :P Po prostu lubię paladynów. No i raz magiem przeszedłem, najtrudniej nim :P Ale później się wymiata czarami :)
Gorion:
--- Cytat: L@res ---Moim zdaniem najłatwiej gra się najemnikiem średnia zbroja nie ma takich trudnych misji potem paladynem dobra zbroja i uzbrojenie magiem też łatwo ma dobre czary i zbroje.
--- Koniec cytatu ---
Nic nie zrozumiałem z tego postu .
A co do topicu to nie będę oryginalny:
Najłatwiej gra się paladynem:
-najlepsza zbroja w grze
-mocne runy, wymagające niewielkiej ilości many
-bardzo dobry konsekrowany miecz, wymagający stosunkowo mało siły
-minusem grania wojownikiem Innosa są bardzo nudne misje (oczyścić kapliczki, hordy elitarnych orków) przy których trzeba łazić po całej mapie
Trochę trudniej łowcą smoków:
-drogie zbroje
-potężne miecze ale wymagają zbyt dużo siły.
-ale za to najciekawsze misje i najfajniejszy klimacik
Najciężej gra się magiem:
-duży koszt przyłączenia (1000 sztuk złota i owca)
-mało zbroi (tylko trzy)
-nigdy nie byłem zwolennikiem magii wolę walkę w zwarciu
Pan Mroku:
Oczywiscie najemnik
żeby byc paladynem musisz sluzyc w strazy a są tam trudne misje.
Najemnik ma latwiejsze no do lowcy smokow PRAWIE WOGOLE NIE MA ZADAN TAKICH DUZYCH PO PRZYJECIU OCZYWISCIE DO NICH a straz to musi się klaniac przed andre i pluc mu ciagle pod nogi.
Mag latwo jezeli jestes czeladnikiem u kowala.Kup 10 surowych stali czyli 100 sztuk złota a zarobisz 1000 czyli do klasztoru bez owcy.
WLASNIE WSZYSCY MOWIA ZE DO KLASZTORU NAJTRUDNIEJ się DOSTAC TO NIEPRAWDA JAKO CZELADNIK U HARADA KUPCIE SUROWA STAL 10 RAZY CZYLI WYDACIE 100 SZTUK złota A NA POCZATKU TYLE JEST A ZAROBICIE 1000 DO KLASZTORU TO NIC TRUDNEGO
Maksous:
Najłatwiej magiem - Czary dzięki którym można zabić wroga 1 ciosem...
Nie tak trudno paladynem - otrzymujemy zbroje, miecze, każdy ma do nas respect, nie męczymy się z zadaniami, jednak walka z potworami nie tak łatwa jak z magiem
Najtrudniej najemnikiem - o wszystko trzeba samemu zadbać...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej