Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
gildie
Galeria_Ciastek:
Każda gildia jest dobra, ma inne plusy i minusy. Paladyni to szybki rozwój i postać ukierunkowana na walkę w zwarciu. Najemnicy właściwie to samo, tylko trudniej do nich dołączyć. Magowie Ognia z kolei, choć ciężko na początku, potem to się zwraca. Jednym czarem, dajmy na to - deszczem ognia, można zmieść kilku Orków naraz. Więc to zależy od naszych predyspozycji. Stylu gry. Każdy woli co innego. Ja zawsze wybieram Paladynów - może dlatego, że nie lubię wiele biegać no i lśniąca zbroja rycerza jest cool ;>
Adaś:
straznik bo u maga jest problem z mana a u najemnika juz na poczatek trzeba duzo sily
Axel Ontero:
moim zdaniem nałatwiej jest przejść magiem chociaż na początku jest trudno ale potem można jednym czarem zabić kilku orków
Aharo:
Dla każdego jest inaczej ;)
Ale logicznym rozwiązaniem jest:
Najłatwiej jest strażnikiem - nie musimy się ruszać z miasta i nim zostaniemy.
Magiem - w najlepszym wypadku trzeba ubić czarne gobliny i zabrać posążek i dać go Doranowi (chyba tak się nazywał) więc jest trochę trudniej niż w straży.
najemnikiem - tu jest najtrudniej. Trzeba przekonać większość no i trzeba opłacić Senteze,a z początku go nie pokonamy. ÂŁatwiej jedynie będzie gdy spytam Laresa o pomoc... Ja z tego nie korzystałem jak grałem najemnikiem.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej