Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
gildie
Mc:
Według mnie zależy kto czym umie grać i to wszystko jak nie umiesz grać magiem to lepiej przejdz paladynem i na odwrót.
KrZyChU7777:
Według mnie najłatwiej gre przyjść magiem ognia ,ponieważ wszędzie go wpuszczają
Krypto:
No cóż, to bardzo trudny wybór.
Mag Ognia - Na początku jest dość trudno, ale potem zdobywa silne czary. Większość ludzi do szanuję, nosi fajne szaty i jako że w Gothicu II nie ma wyboru tylko jest z góry ustalona ścieżka niszczenia ciemności Beliara jest najlepszym wyborem dla naszego bohatera by pozbywać się mrocznych sług władcy ciemności i tym samym być potężnym, wpływowym i bogatym człowiekiem.
Najemnik/ÂŁowca Smoków - Od początku do końca silne wciskanie nam podstaw walki mieczem, a czasem też walki na dystans. Klimatyczne i łatwe do zdobycia zbroje (ostatnie są bardzo silne). Ponad to klimat tworzy samo życie taką postacią czyli walka z miastem, polowania na stwory, zbieranie podatków, groźby i zastraszanie.
Strażnik Miejski/Paladyn - Z góry ustalone iż fanatyk Innosa, walczący świętym orężem w wspaniałej zbroi i używający czarów światła oraz leczniczych. Dobry wybór kiedy orkowie mają duże szanse na zwycięstwo, a my musimy chronić siebie i innych.
got2:
W G2 nalepiej grac paladynem bo święta strzała niszczy wszystko,co jest plusem.Ale w G2 NK lepiej grać tym co ma lepiej,bo w NK święta strzała działa bardzo słabo,najlepiej używać szkodzenie złu.
Lollo:
Ja myśle, że to zależy kim kto woli np.: mag na początku ma ciężko ale później posiada potęrzne czary i może zabić prawie każdego.ÂŁowca smoków świetnie walczy i posiada najlepsze miecze i topory.Paladyn łączy obie profesje posiada dobry miecz oraz runy przeciwko złu.
Do wyboru, do koloru. <lol>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej