Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Nightmare - Zły Sen
Eomer Syn Króla:
Sorki pomyłka , mam Directx 9.0c a nie b.
A ty z jakiej strony ściągnąłeś Nightmare "Zły Sen", tylko jak byś mógł to napisz mi link do polskiej wersji moda.
na tej stronie masz większość modów do Gothic 1 i g2NK, a także Nightamre i spolszczenie do niego
Eomer Syn Króla:
Mam jeszcze jedno pytanko. Na tej stronie są dostępne dwie wersje gry, po rosyjsku i jakaś łatka. Które mam pierwsze ściągnąć?. Mogę od razu łatkę czy najpierw rosyjską wersję gry?
Ps: Czy w tym modzie są dialogi mówione, polskie?
P.S. jak będziesz miał jakiś problem z przejściem gry to napisz na moje gg:235943
Bo nie dawno przeszedłem cały mod oczywiście bez kodów.
Eomer Syn Króla:
Ok udało mi się, mod się uruchomił. Niestety jest kolejny problem . Cały świat się wczytał tylko, że tekstury, modele itp, są niewyraźne (Takie kwadraty mają na sobie) . W ogóle świat jest cały i dialogi też ale postacie oraz modele są niewyraźne. Ponadto gra otworzyła się w oknie i podczas ładowania wyskakiwały jakieś ostrzeżenia (Nie wiem jakie bo po angielsku były napisane). Co mam teraz zrobić?.
Gdy otwieram Gothic Starter ini jest tam taka opcja jak convert all. Czy mam w tym coś kopać aby w tej grze wszystko było wyraźne?.
Idź do wersji pełnej