Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Nightmare - Zły Sen
Eomer Syn Króla:
Może to trochę nie w tym temacie ale spróbuję. No więc ściągnąłem sobie z pewnej strony dodatek do gry Gothic II Noc Kruka. Dodatek nosi nazwę Nightmare - Zły Sen. Wiecie może kiedy on się zaczyna ponieważ daję nową grę i wszystko to samo . Czy najpierw trzeba przejść grę aby ten mod zaczął działać ??
Szkodnik6:
nie, nie trzeba przechodzić Gothic 2 Noc Kruka, aby zagrać w moda musisz odpalić go za pomocą programu(GothicStarter2.6)wybierasz z listy i grasz.
Eomer Syn Króla:
No dobra włączyłem moda za pomocą Gothic Starter 2.6. Menu normalnie się włączyło wcisnąłem na nową grę ale gdy się już wszytko załadowało pokazał się tylko pasek życia ale obrazu nie było. Zamiast niego ujrzałem głęboką czerń. Może coś źle załadowałem ?? . Proszę o pomoc !!!
Ps: Nie wie ktoś czasem jak zmniejszyć czcionki w Gothicu II Noc Kruka bo mi się strasznie duże zrobiły. Czy trzeba coś kombinować z plikiem gothic.ini ??. Jeżeli tak to gdzie i jak ??
Vedymin:
Odinstaluj wszystko. Nastepnie najpierw zainstaluj GS 2.6 a później dopiero modyfikacje.
Eomer Syn Króla:
Zrobiłem jak napisałeś ale nadal jest to samo. Najpierw zainstalowałem znowu Noc Kruka, później Gothic Starter 2.6 następnie modyfikacje. Włączam grę a tu nadal to samo (Głęboka czerń). I co teraz ??
Ps:Co z tymi czcionkami ??
Idź do wersji pełnej