Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ostrze żywiołów

<< < (4/5) > >>

szkeleton3:
NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE
nie istnieje coś takiego jak ostrze żywiołów i skończmy już ten temat bo inni się posty nabijaja
a i jureus kto tu jest 7-latkiem jak nawet screena nie umiesz zrobić i zmysliles to sobie?  

DJEndriu:
zdecydowanie wymysł jakiegos pr0 n00ba :P
takze nigdy się z czyms takim niespotkałem.

Dementor:

--- Cytat: rafalos890 ---Byłoby fajnie tylko, że z tego co wiem to pc_rockefeller NIE MA tej broni! To jest dziwne. Poza tym: napisz to bardziej po ludzku, bo od wulkanu nie można nigdzie płynąć (przecież koło wulkanu nie ma wody! Poza tym co to jest stara wieża (czy chodzi ci o starą wieżę Xardasa?) i z tego co widziałem to nie ma czegoś takiego jak: ,,wieża na wyspie". Proszę o dokładniejsze wyjaśnienia (a najlepiej o screena).

Pozdrawiam,. Rafalos890  
--- Koniec cytatu ---

TAAAAAA, tylko że wiesz-rockefeller nie ma baaaaardzo welu rzeczy-nie pamiętam, ale raczej szpony beliara też nie ma. Ja słyszałem o tym mieczu na niemieckim forum-bez moda da się go znaleźć, ale trzeba mieć nosa. Jest też moda dodający mapę do niego, wielllllluuuuuuu przeciwników strzegących go. Ale swoją drogą nie zgodzę się z resztą-ja szłyszałem, że ten miech jest związany z piratami. Szukałem go w grocie, tam gdzie był malcolm i wiecie co???

.............NIEZNALAZÂŁEM GO!! Ale wybiorę się dziś po szkole do GD i zobaczę

Reyden:
Ktoś ci baje wpuścił z tego co wiem nie ma takiego miecza chyba że na kodach.

Grad:
Wątpie zeby byla taka bron bo ja przeszlem prawie cale khorinis i jarkendar i nie znalazlem tylko znalazlem Ostrze Burzy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej