Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ostrze żywiołów
rafalos890:
--- Cytuj ---po piersze ten miecz nie nazywa się Ostrze żywiołów tylko gniew żywiołów i nie jest lepszy od szponu ostrze zadanie 60 obrzeń + duża kula ognia czyli okolo 95 obrzeń ale nie można go zmacnac jak szponu
--- Koniec cytatu ---
Wszystko fajnie. Tylko powiedz - gdzie znalazłeś ten miecz? Bo ja go nie widziałem w grze.
kajetan2:
jak przeszedłem gothica raz to potem sobie gralem na kodach i latalem za wszystkie wodospady itd. to niczego podobnego nie znalazlem
jureus:
trochę trzeba szukac i byc uwarznym dam wam wskazówki to wtedy będziecie zawololenie i nie jestem juras tylko jureus jak nie umiesz czytac to po co jestes na forum co?
ale dobra więc
od wulkanu gdzie jest ognity smok płyniecie na południe do takiej wiezy na wspie jest na mapie w galeri gdzie ona jest to chyba jest strara wieza natepnie od tej wiezy płeniecie na południe przymajac się lewego brzegu od wiezy chodzi o brzeg na pawo od kamiennej fortecy płyniecie nagle zobaczycie orka elite plyniecie do niego zabijacie go ma klucz idziecie w strone posagów na poludnie od zabijago orka pomiedzy posagami jest wejscie zakmiete trzeba mieć ten klucz od zabijago orka lub uczyc kodu na przechodzie tam jest 4 orkowych pulkowników i stoł zabieracie klucz idzie na drzwi na prawo od stołu otwieracie je jest małe magazyn idziecie kawałek i na takim stole jest miecz i notaka w tym magazynie jest dużo pełtów jedzie i kupe broni i miksur wychodzac okradacie skrzynie jest w niej pare listów chyba 8-9 tyle filizofi
jureus:
oczywiscie ze jest taki miecz nie umiesz znalezc podałem dokładnie gdzie jest wie w czym problem? może masz mniejsza inteligencje niz 7 latek chyba tak
Karo:
Jureus, to raczej Ty masz inteligencję 7-latka, patrząc na mistrzowską ortografię, piękną stylistykę oraz wybujałą wyobraźnię.
Wracając do tematu, nie ma takiego miecza jak Ostrze ÂŻywiołów, temat jest bezsensowną dyskusją, do zamknięcia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej