Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jakie umiejętności powinny pojawić się w G4?
Foltest:
Moim zdaniem mogłyby pojawić się style walki np.:
-Styl Wojownika
-Styl Złodzieja
-Styl Skrytobójcy
itp.
Vassili:
mogłoby być kilka takich stylów jak mój poprzednik. Gdy zaczynamy gre w gothic I, II, Noc Kruka to przyłączamy się do jakiegos miasta, obozu, itp. A w G4 mozemy dołączyc do np: WOjowników, Zabójców, Złodziei, Magów. Mozemy wybra c tylko tą jedną strone. ALe to nam nie przeszkodziby grac kims innym lub o kogos innej stronie, poprostu mamy tylko jedną wyuczoną droge. A pozostałe to mozemy się uczyc z kamiennych tablic. Reszty podawac nie będę bo już jedna osoba to napisała i nawet ładnie wyszło.
Pan Mroku:
To się chyba spodoba
Sila-wiadomo
Zrecznosc-wiadomo
Zwinnosc-czyli jak daleko skoczy i jak np. spada jakie szanse ze chwyci się czegos lub mniej zabierze zycia
Punkty Zycia-ze więcej zycia
Punkty Trafien-większe obrazenia
Poslugiwanie się lukiem-wiecie
Poslugiwanie się kusza-wiecie
Poslugiwanie się bronia jednoreczna-wiecie
Poslugiwanie się bronia dwurecznawiecie
Poslugiwanie się dwoma ostrzami-wiecie
Poslugiwanie się tarcza-ze mniej obrazen dostanie
Kradziesz kieszonkowa-wiecie
Kowalstwo-wiecie
Alchemia-oprócz starej rzeczy tworzenie trucizn
Trofea zwierzat-wiecie
Skradanie się-wiecie
Morderstwa -trucizny ale w wykozystaniu nie robieniu,cios w plecy,zabicie we snie
Otwieranie zamkow-rowniez drzwi nie tylko skrzyn
Foxiorek:
Według mnie w gothicu 4 powinna pojawić się jazda wierzchem wtedy poruszanie się po świecie gry byłoby o wiele łatwiejsze (wierzchowiec jest szybszy od postaci). W ten sposób jest np. w grze Two Worlds którą kupiłam tylko dla tej jazdy wierzchem ale dla mnie gothic jest i tak najlepszą grą na świecie więc byłoby zajefajnie gdyby pojawiły się w czwórce wierzchowce. Wtedy dla mnie gothic byłby doskonały
Nie mówiłam że koniecznie konno np. należac do asasynów moglibyśmy jeździć na jaszczurze, należąc do orków na jakimś ciemnym, włochatym stworze itp.
Daedagor:
Moim zdaniem powinny się zawody znaleźć np. drwalstwo i inne rzeczy. Można by było do jakiegoś zawodu zapisać i by gra była bardziej realistyczna. Drwalstwo by było fajne bo, np. można by było zatrudnić kilka osób, mieć swój własny mały obozik i takie tam. A i powinni ulepszyć system walki. W Gothic 3 był on taki sobie a tak to z każdym poziomem postać by inaczej walczyła, no jakoś lepiej. Ale w G4 jakoś nie wyobrażam sobie jazdy konno. Jakoś mi to do Gothica nie bardzo pasuje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej