Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Szpon Beliara
DJEndriu:
2 razy grałem jednorecznym bo fajnie wyglada bohater gry na poziomie mistrzowskim z jednoreczna bronia :D
raz dwurecznym, w tym przypadku podoba mi się jak nosi taką fajną kose jak szpon na plecach :D
raz gdy grałem magiem tgo mialem już przyzwanie zombi ale osobiscie uwazam ze szpon po przemianie w rune jest kiepski :P
Edit: ostatnia Runa to Krzyk Nieumarłych, zadaje 666 obrażeń i wymaga 250 many czyli MAX :D
Serail:
Tak zgadzam się i też nie zamieniłbym miecza na runy, ale będąc magiem nie masz wyboru, niestety. Chociaż wybór jest zniszczyć szpon, albo runy więc logiczne co każdy normalny człowiek wybierze
Saygram:
Jeśli gram najemnikiem czy paladynem to biorę Szpon Beliara jednoręczny. Zawsze stawiam na szybkość. Jak grałem magiem to bardzo przydała się runa przyzwania zombi. Przyzywałem takich całą bandę. Przeciwnicy się z nimi męczyli ja tylko podchodziłem i dobijałem. Taka banda skutecznie odwracała uwagę smoków a ja miałem czas by rzucić lepsze zaklęcie.
Dementor:
Lepiej walczyć mieczem, niż runami-początkowo są słabe, dopiero chyba krzyk umarłych to jest coś. Najlepiej jest, gdy szpon jest 1h, bo wtedy jest superzabójczy
kliff:
Ja grając zarówno paladynem i najemnikiem zawsze używałem mieczy dwuręcznych. Czasami posługiwałem się runami. Osobiście do Szponu Beliara nie mogłem się przekonać (jakoś nie podoba mi się ten miecz, lepszy był Uriziel w Gothic 1). Wolę zwykłą stal, a Szpon oddawałem Saturasowi - przynajmniej miałem jakieś doświadczenie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej