Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Szpon Beliara

(1/9) > >>

Serail:
Jeżeli graliście w Noc Kruka, magiem lub paladynem czy też najemnikiem bardziej woleliście miecz ( jeżeli tak to jedno czy dwuręczny) szpon beliara czy też runy (dla przypomnienia wypisze kilka run)
-korzeń
-Wyssanie energi
-Przywołanie kamiennego strażnika
-Rój
-przywołanie zombie
Było jeszcze kilka ale skleroza i te sprawy, ja osobiście wolę miecz jednoręczny szpon beliara, czekam na wasze propozycje.

teken_f:
ja gralem 2 razy 2recznym szponem i raz 1recznym  :) Nie lubie zbytnio grac magiem, a bardziej podoa mi się szpon 2 reczny  

Gunses:
A więc, ja grałem magiem to oczywiście runa... chociaż powiem szczerze, że nic wielkiego z tego szponu po przemianie w runę nie zostaje... A jak Paladynem to zawsze wybierałem miecz dwuręczny, podoba mi się to jak Paladyn w służbie Innosa włada mieczem Beliara... ;)

Serail:
A co powiesz na runę "wezwanie umarłych" (czy jakoś tak) to jest najsilniejsza zrun szponu beliara, pytam się ciebie o tę runę ponieważ wymaga około 200 many i nie miałem okazji jej użyć,więc jeeli możesz mi powiedzieć jak ona działa itd.

Pr0c3n7:
Runa działa w następujący sposób: zrzuca pokaźnej ilości desant (nie)umarłych (jeśli dobrze pamiętam)  . Czyli nic specjalnego...  

Nigdy nie przepadałem za magami. Tylko machali rękami i mieli brzydkie zbroje (szaty)  Zawsze grałem z mieczem dwuręcznym (Palladyn i Najemnik) ale nie był to Szpon Beliara tylko "zwykłe" Duże magiczne ostrze na smoki(chyba tak się nazywało). Ale i tak nigdy bym ie poświęcił tak dobrego miecza jak Szpon Beliara na jakieś tam runy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej