Autor Wątek: Dwa kamienne golemie?  (Przeczytany 2916 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bezi zabijaka

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Dwa kamienne golemie?
« dnia: 21 Luty 2008, 11:25:11 »
Gdy gralem w gothica to pod starą cytadelą(chyba da się tam wejść tylko na kodach)znalazłem drugiego w grze kamiennego golema(nie liczę golema mostowego,a ten pierwszy był na ścieżce do xardasa). Czy ktoś też go znalazł?

Pozdrawiam,!

Offline Dracken666

• Kret
  • *
Dwa kamienne golemie?
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Luty 2008, 11:29:39 »
Ja tez go znalazlem jak się nacisnie przycisk kolo szmana w starej cytadeli otwiera się dziura w ziemi (myslalem ze się ze strachu posikam bo zaszarrzowal na mnie ten golem) Pozdrawiam,

Forum Tawerny Gothic

Dwa kamienne golemie?
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Luty 2008, 11:29:39 »

Offline Dracken666

• Kret
  • *
Dwa kamienne golemie?
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Luty 2008, 12:42:11 »
No i da się tam wejsc bez kodów!!

Offline ROAREKODWIERTAREK

• Kret
  • *
Dwa kamienne golemie?
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Luty 2008, 19:54:00 »
Ja tez tak miałem. Gdy bylem w cytadelii orków, nacisnąlem przycisk i pojawiła się dziura w betonie. Weszłem tam a w srodku kamienny golem. Nie miałem problemów z jego pokonaniem :)

Tez pozdrawiam :)

Offline Airyx

• Myśliwy
  • Reputacja: -2
  • D'hara!
Dwa kamienne golemie?
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Maj 2008, 18:40:37 »
Ogólnie cała stara cytadela to fajna lokacja: zrujnowane mury, szczątki wieży (na której zresztą jest Chromanin nr 2), no i te tajne podziemia z kamiennym golemem. Jak dla mnie jedno z najbardziej klimatycznych i malowniczych miejsc w kolonii.

Offline stachu king

• Kret
  • *
Dwa kamienne golemie?
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Maj 2008, 22:18:42 »
Cytat: Airyx
Ogólnie cała stara cytadela to fajna lokacja: zrujnowane mury, szczątki wieży (na której zresztą jest Chromanin nr 2), no i te tajne podziemia z kamiennym golemem. Jak dla mnie jedno z najbardziej klimatycznych i malowniczych miejsc w kolonii.
Fakt,tylko trochę mała.
Co do tematu,to ja chyba mam buga bo właziłem tam i była tylko miksturka PÂŻ ,i przełączniki.

Offline Dementor

• Myśliwy
Dwa kamienne golemie?
« Odpowiedź #6 dnia: 16 Maj 2008, 11:36:40 »
Tam są miksturki, chyba strzała i coś jeszcze. Fajnie tam jest, ja jak zawsze tam jestem to spadam do golema i szybko wpisuję dużo razy kod insert gtestmodell i dtestmogell. Pojawiają się goście i walczą z goleme, który ich rozwala w 2sekundy  

Offline Airyx

• Myśliwy
  • D'hara!
Dwa kamienne golemie?
« Odpowiedź #7 dnia: 16 Maj 2008, 14:50:19 »
CYTAT(Airyx @ 15.05.2008, 20:40) [a href=\"http://gothic.gram.pl/forum/index.php?act=findpost&pid=96362\" target=\"_blank\"]
Fakt,tylko trochę mała.

Może i mała, ale jak dla mnie wystarczająca, żeby nazwać ją cytadelą.  Leży w górach i ciężko byłoby ją atakować, czy oblegać. A w ogóle to możliwe, że gdyby była większa to musiałby się z nią wiązać jakiś quest, chociażby drobna poboczna misja. No i mogłaby stracić ten swój urok...

Forum Tawerny Gothic

Dwa kamienne golemie?
« Odpowiedź #7 dnia: 16 Maj 2008, 14:50:19 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything