Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Dziennik w Swiatyni Sniącego
Kermitt:
Teza ciekawa, niesamowita ale nie niemożliwa. Jednak ja uważam że te dwie sytuacje po prostu nie mają ze sobą nic wspólnego i jest to zbieg okoliczności. Więc jak dla mnie w kanionie - ÂŁowca Trolli, w ÂŚwiątyni - Niewolnik
Dingers:
--- Cytat: Quentin Arcymag Wody w 23 Luty 2008, 13:30:42 ---moim zdaniem jest to ten generał który kiedyś władał tym mieczem tylko orkowie nie wiedzieli jak go używac i zamkneli go pod władzą tego szamanka. A ten gość został może jakimś szkieletem? no niewiadomo.
--- Koniec cytatu ---
Ej Ale Tego Generala Zabili A Nie Schywali
Robben:
Jeden z niewolników, który pomagał w budowaniu świątyni, napisał ten dziennik, ale zapewne został zabity, bo próbował pewnie zdobyć ten miecz. Niewiem jednak, jakie ma podstawy ktoś, kto sądzi, że dziennik ten napisał np. ork :P, albo ten cały łowca trolli :P. Niewolnik go napisał i to jest najbardziej prawdopodobne.
Airyx:
No dobra, wreszcie znalazłem ten dziennik. ::) Po bliższym zapoznaniu się z nim stwierdziłem, iż napisał go niewolnik budujący świątynię (autor pisze, że wraz z towarzyszami został schwytany przez orków i musi drążyć górę - tym samym nie rozumiem osób, które piszą tutaj, że dziennik jest autorstwa orka). Podobnie jak Roben uważam, że po jakimś czasie ów niewolnik spróbował zdobyć Uriziela (,,gdybym tylko zdobył ten miecz, to bym im pokazał!"), ale nie wiedział o pułapce w drzwiach komnaty i został zabity. Po drugie, miejsce w którym znajdujemy dziennik (ukryta jaskinia, skromnie urządzona) pozwala przypuszczać, iż napisał go schwytany i zmuszony do pracy człowiek, któremu udało się niepostrzeżenie uciec z miejsca pracy i schować się w tej tajnej grocie. Takie jest moje zdanie.
Kamilo246:
ja uwazam ze to niewolnik byly wojownik ktory mogldzieki niemuzabic kilku orkow ale mu po prostu nie wyszlo
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej