Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Dziennik w Swiatyni Sniącego
Dementor:
Już dawno nie czytałem tego dziennika, ale powiem wam, że to chyba był żołnierz schwytany z kolegani, było ich wielu, skoro kazano in robić jakiś gigantyczny kopiec. Pewnie nie wiedział, że URIZIELA broni pułapka no i traaaach!
Airyx:
Dziennik w ÂŚwiątyni ÂŚniącego?!! Pierwsze słyszę... Cholera, trzeba będzie znowu przejść Gothica 1
Carl Johnson:
Mi się wydaje, że to po prostu niewolnik, który został zmuszony do budowy świątyni śniącego. W dzienniku napisał, że pragnie zdobyć miecz, którego orkowie się boją (czyli Uriziel). Skąd się dowiedział, że boją się tego miecza? Nie wiem, może uciekali, gdy szaman niósł ten miecz do kryjówki? I próbował go zdobyć, więc napisał notatkę w dzienniku i poszedł do kryjówki miecza, gdzie przy wejściu "powitały" go kolce wyjeżdżające ze ścian i podłogi (coś takiego, nie pamiętam już takich szczegółów).
Rixin:
Ten gość jest niewolnikiem budującym świątynię(bo jak inaczej żyłby wśród orków), umie trochę walczyć bo mówi że pokazałby orkom gdyby dorwał się do miecza, wie że się go boją bo widział jak np. modlą się do niego (w końcu ten koleś do którego kiedyś należał siekał orków już podczas 1. wojny) no i jest to zwykły człłowiek bo gdyby miał jakieś wysokie stanowisko to by pisał "Uriziel", a nie "miecz którego się tak boją".
Co się z nim stało? Nie wiadomo, może zjechał windą na dół i już nie wyjechał do góry(ta winda jest na jeziorku lawy obok), ale bardziej prawdopodobne jest że to ten trup przy mieczu bo przewcież mówił że się do niego dobierze iwszystkich wysieka
Khalen:
To Oczywiste !! ten dziennik należy do łowcy trolli którego trupa spotylamy polując z diegiem na trolla !Pamiętacie? tam jest wydarta kartka z dziennika ! raz z wójkiem chcieliśmy to jakoś połączyc ale zapomnieliśmy !! chodzi o to że ten ÂŁowca trolli był niewolnikiem i robił świątynie dla śniącego potem uciekł i polował na trolle któregoś dnia chciał zapolowac na dużego trolla z górniczej doliny a ten go zabił a z niego wypadła ,,Stronnica Z Dziennika'' ok to ja spadam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej