Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

bo się "god mode" zalaczyl;/

<< < (2/2)

Leniu:
jureus: no ok tylko gdzie tu zabawa? fakt ze jest milo kiedy z usmiechem na ustach możesz ruszyc na grupe pelzaczy piaskowych, ale to daje zero satysfakcji z samej gry;]

Mantos: save'wy zachowalem ale na zasadzie skopiowania do innego folderu, a pozniej wklejenia po instalce.

już chyba wiem w czym problem jest. po kolejnym samobojczym skoku(taki dzien swistaka robilem;D) gre wylaczylem i wieczorem "zaskoczyla i wszystko bylo ok... doczasu gdy zrobilem quick load i wydaje mi się, ze to w tym tkwi problem, ale musze niestety poczekac, az mi się znow naprawi.

Respev: no sprobuje i zobacze czy będą efekty

hmm. z tego co widze to test mode mam na "false" więc chyba jest wylaczony. ale ja noob w tych sprawach jestem więc może się myle

jureus:
alw gdzie tu stracisz radosc? ja gram na kodach i cały czas się bawie    i swietnie mi się gra

Mantos:
jureus: to nie jest dyskusja o używaniu kodów
Leniu: Przenieś save'y i odpal "Nowa gra". Zobacz czy problem nadal występuje.

Leniu:
A wiesz, ze u mnie problem się pojawil tez  jak nauczylem się noszenia pancerza?  tez myslalem ze już taki kozak po prostu jestem, ale nawet bez pancerza nic mnie nie rusza. wlasciwie to nic poza magia. wystarcza dwa fireballe albo dwie lance lodowe i jestem martwy kozak.
no czekam az Ci się uda. mnie to trochę wkurzylo i postanowilem się na chwile przeniesc na Gears of war( kupilem gre, dokupilem kostke ramu 1gb coby 3gb bylo, i poraz pierwszy raz w zyciu podkrecilem procka (c2d 1,86 700mhz na 2,5gh 2400mhz- więcej się balem:D
ale jeszcze kilka dni i się pogodze z Gothickiem;]

Orcrist:
Jureus napisał że z GOD MODE gra się fajnie. Wcale NIE!! Właśnie odwrotnie. Mam taki sam błąd, a pojawił się zaraz po zainstalowaniu patcha 1.6. Dlatego na początku wczytania gry ściągam zbroję i daje się zranić. ÂŻycie mi spada i po założeniu zbroi wszystko wraca do normy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej