Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

bo się "god mode" zalaczyl;/

(1/2) > >>

Leniu:
Witam. mam nietypowy problem.
dużo czasu nie gralem w Gothic 3( z XP na viste się przenioslem) i niestety musialem odpuscic sobie ta gre bo mimo latek wszelkich gra nie chciala zaskoczyc. dop patch 1.6 dal rade i znow mogę się cieszyc radosna sieczka Orkow. ale ja nie o tym
problem polega na tym, ze zalaczylo mi się coś w stylu "god mode" tzn trucizny na mnie dzialaja, skoki z wysokosci tez( robilem testy:D) ale już jestem calkowicie niewrazliwy na wszelkie obrazenia od z walki;/ latalem już do boju nawet bez zbroi i dawalem się okladac przez kilka minut ale zero efektow.
z gra bylo wszystko wporzadku przez jakis czas, ale przy odbijaniu jednego z miast zginolem i po ponownym zaladowaniu gry już bylem w "niesmiertelny";/ moim bledem bylo to ze gram na quick save i normalnego save'a mam jakies 15lvl w tyl, a jestem tak 3/4etapu  gry

reinstal nic nie dal.a gra jest ofc oryginalna!
pomocy:D!

jureus:
rozum ale w czym mam problem? nie rozumiem bo granie na niesmiertelnosc jest fajniejsza niz normalnie więc się ciesz ze możesz grac na godmode bez wpisywania kodu  

Tommy131:
Cóż ja w przeciwieństwie do jureusa myślę że na godmode się gra głupio   ponieważ nie ma żadnej radości z gry -.- . A gdy się przejdzie grę bez kodów to się można poszczycić i ma się satysfakcje.
A co do tematu to ....nie za bardzo wiem czy to by się jakoś dało naprawić ale zawsze można jeszcze popróbować no nie ? Możesz zobaczyć czy byś był nieśmiertelny po ponownym zaczęciu nowej gry. Albo możesz też zobaczyć czy z tym patchem jest wszystko wporzo czy coś...mógłbyś tego patcha jeszcze raz zainstalować albo coś...

P0ZDR0  

Mam nadzieje że pomogłem.

Mantos:
Czy przy reinstalce zachowałeś save?

Respev:
Wyłącz testmode w ge3.ini.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej