Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Blondynka czy brunetka?
Serail:
--- Cytat: Nostress w 10 Czerwiec 2009, 15:11:04 ---Ważne żeby miała srom.
http://www.hcfor.pl/choroby-mutacje-genetyczne-anomalie/6728-rak-sromu.html
--- Koniec cytatu ---
Aco, na wejściu pytasz się, czy ma srom? O_o
-Czeeść, wyglądasz znajomo, czy przypadkiem nie stałaś obok mnie w kościele dwa tygodnie temu?
-Całkiem mozliwe, nie rozglądałam się.
-Tak, to napewno ty. A powiedz mi, masz normalnie srom, czy jesteś jakimś jebanym mutantem?
Czy masz może Nostressie inny sposób, zeby sprawdzić? xD
No a co do koloru włosów, to dla mnie to żadna różnica, byleby tylko miała jakiekolwiek włosy :D
Grison:
--- Cytat: Serailo w 29 Czerwiec 2009, 13:55:34 ---No a co do koloru włosów, to dla mnie to żadna różnica, byleby tylko miała jakiekolwiek włosy :D
--- Koniec cytatu ---
Nawet rude dredy do samej podłogi? ;/
Serail:
Śmieszny jesteś... Rudzielce odpadają już na samym początku, nawet moje śliczne, sexy, podniecające oczka o głębokim spojrzeniu nie spojrzą na rudzielca... Myslałem, że to jasne jest samo przez się.
Grison:
Ale o którym z twoich oczu mówisz, bo jedno patrzy zupełnie gdzie indziej niż drugie? ;/
Serail:
--- Cytat: Serailo w 29 Czerwiec 2009, 14:37:50 ---ÂŚmieszny jesteś... Rudzielce odpadają już na samym początku, nawet moje śliczne, sexy, podniecające oczka o głębokim spojrzeniu nie spojrzą na rudzielca... Myslałem, że to jasne jest samo przez się.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Grison w 29 Czerwiec 2009, 14:59:07 ---Ale o którym z twoich oczu mówisz, bo jedno patrzy zupełnie gdzie indziej niż drugie? ;/
--- Koniec cytatu ---
Wyraźnie pisze, że oba oczka O_o
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej