Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

ÂŁączmy się !

<< < (2/2)

Ponurak:

--- Cytat: zelazko ---A wogle istnieja jakies mody do Gothica 3?
--- Koniec cytatu ---
Przeczytaj najpierw cały temat zanim coś powiesz. Wyraźnie jest napisane, że modów i narzędzi do modowania Gothic 3 nie ma. Przez te wasze durne pytania jest to teraz temat tabu.

A co do tematu to powiem krótko. Są niedociągnięcia ale głupim postem nic nie zmienisz. Nie ma sensu przeżywac.

Subotai:
Na pewnej stronie o Gothicu ukazały sięody ale adresu nie podam. Zbanujcie mnie pl ^.-

Widać, że mody dość prymitywne, ale ktoś się już za coś bierze.

Żelazko:

--- Cytat: .:AngaR:. ---Przeczytaj najpierw cały temat zanim coś powiesz. Wyraźnie jest napisane, że modów i narzędzi do modowania Gothic 3 nie ma. Przez te wasze durne pytania jest to teraz temat tabu.

A co do tematu to powiem krótko. Są niedociągnięcia ale głupim postem nic nie zmienisz. Nie ma sensu przeżywac.
--- Koniec cytatu ---

To ze narzedzia modyfikacyjne do Gothica 3 nie istnieja to wiem. Jednak mylisz się sadzac ze modyfikacji do gothica 3 nie ma bo wiem o jednej jednak administrator nie pozwala mi na wpisanie tego linku w tym poście pytaj na gg u mnie 3540578. To mala modyfikacja poprawiajac teksury w gothicu. A propo pomyslu zalozyciela tematu to się zgadzam z toba bo sam post nic niezdziala żeby zorganizowac ekipe ludzi tworzacych mody.

Respev:

--- Cytuj ---Na pewnej stronie o Gothicu ukazały sięody ale adresu nie podam. Zbanujcie mnie pl ^.-
--- Koniec cytatu ---
Na tej stronie wszyscy zasypiają. Ten mod ma 1,5 roku, ukazał się miesiąc po premierze Gothic 3.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej