Tereny Valfden > Dział Wypraw
I wyprawa do Ignis Terra
Samug:
- Niech mnie... To ebon. Nieźle zaopatrzony magazyn. Tylko jak do cholery to wynieść? Pootwieraj jeszcze kilka pakunków a ja się rozejrzę za czymś przydatnym do transportu.
Wampir w mieczem w ręku ruszył śmiało przed siebie. Chwilę później znalazł schody prowadzące w dół, którymi zszedł na niższy poziom magazynu. Kilka minut szukania czegoś odpowiedniego do przetransportowania ładunku wystarczyło, aby stwierdził, że...
Isentor:
//Kto, gdzie jest.
więzienie:
- Altair
- Biały Wilk
- Walar
biblioteka:
- Devristus
- IsentoR
magazyn:
- Samug
- Akatosh
maszynownia:
- Darkon
- Forneas
Więzienie
//Strzała wystrzelona przez Wa;ara zabiła salamandrę.
//Salamandra, którą chciał zaatakować Altair odzyskała już przytomność, gdy ten chciał uderzyć chwyciła kostur w obie ręce. Drewniany trzon zaczął się palić...
Pozostało 12 ognistych salamander w tym 1 ranna.
Maszynownia
//Darkonie po założeniu skafandra możesz oddychać.
//Forneas powrócił do głównej sali.
Magazyn
//Akatosh skrzynia, którą otworzyłeś była pusta. Na jej obrzeżach znajdują się śladowe ilości krwi.
//Na dolnym poziomie Samug znalazł maszyny transportowe. Widzisz kwadratowe unoszące się w powietrzu płyty, sterowane przez panel unoszący się wokół obiektu.
Biblioteka
- Od początku styczności uaktywniamy je magią, nie ogniem czy innym żywiołem. Czytam nie przeszkadzaj mi...
Walar:
Walar wierząc że nekromanta bez większych problemów poradzi sobie z salamandrą, tak jak zamierzał wcześniej wbiegł w energię z której tu przybył. Chciał on pozwiedzać jeszcze trochę obiekt, w którym wraz z resztą towarzyszy aktualnie się znajdował...
Darkon:
- Taaa, nawet nie wiedziałem, że to skafander. No cóż, jak już mogę oddychać, to przeszukajmy to jeszcze. - powiedział do siebie wampir
Wyjął Gniew Wilka i przekroczył próg otwartych drzwi. Za nimi zobaczył...
Devristus Morii:
- Dobrze, dobrze - pomyślał Devristus i schował metalowy dysk do torby. Demon skierował się w najciemniejszy kąt Biblioteki. Po dotarciu tam zauważył...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej