Strefa pomocy > Gothic

Kraty na cmentarzysku orków

<< < (2/2)

Bania23:
Tak czekam i czekam na jakąś odpowiedz, aż w końu nie wytrzymałem i ostatni raz spróbowałem sam znaleść odpowiedz :P Udało się :D Nie wiem jak ja mogłem wcześniej nie zauważyć przelącznika mimo, iz sprawdzałem każdą wnęke wiele razy <sciana>.

Dla ciekawych zamieszczam screena z rozwiązaniem (jeżeli za ciemno-rozjaśnijcie monitor).

Czerwona strzałka= "grób?" do którego chciałem się dostać
Niebieska strzałka= przelącznik otwierający kraty.

Oto on:

Pozdrawiam

Edit: błąd w adresie do screenu.

Randall:
Wejdż we wszystkie pomieszczenia z mumiami zapal czar światło są niektóre bardzo ukryte ale wejdż do wszystkich do niektórych trzeba skakać  

Bania23:
Hmm Randall pytanie do Ciebie. Po co odpowiadasz na coś na co nie oczekuje się już odpowiedzi?
W ogóle jak patrze na forum i wszędzie widzę "ostatni post:Randall" to kojarzysz mi się z "forumowiczami", którzy nie piszą po to aby coś przekazać, tylko aby nabić range...(to już nie przyjemniej jest zagrać w jakąś gierke opierającą się na rankingu?) W sumie właśnie sobie odpowiedziałem na pytanie...Ale sensu takiego postępowanie wciąż nie widze. Oczywiście mogę się mylić co do Twojej osoby ale...nie wydaje mi się :P przepraszam za OT ale nie mogłem się powstrzymać.

Pozdrawiam

Edit: No offense
Edit2: Dlaczego jak pisze s o r r y(spacja celowa:P) to zastępuje mi na "przepraszam" :/ Jakiś zakaz używania angielskiego czy co:P ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej