Strefa pomocy > Gothic
Kraty na cmentarzysku orków
Bania23:
Witam
Mam problem z otworzeniem krat na cmenatrzysku orków. Prawie wszystkie otworzyłem za pomocą przełączników, niestety jedne wciąż pozostały nieotwarte. Nigdzie nie mogę znaleść przełącznika(bądz innego sposobu) na ich otworzenie. Kraty te znajdują się po lewej stronie od wejscia do cmenarzyska(idąc lewą stroną-pierwsze napotkane kraty).
Proszę o pomoc i pozdrawiam.
Dracken666:
możesz spróbować urzywając zwoju lub czaru zmiany w chrząszcza i po prostu przeleść pod kratami
Pozdrawiam,
Boba Fett:
Podstawowe pytanie: grasz z biegiem fabuły czy też zwiedzasz sobie Górniczą Dolinę i naszła Cię chęć odwiedzenia tego cmentarzyska?
Jeśli to drugie, to o ile się nie mylę, kraty te da się otworzyć tylko po otrzymaniu zadania od Cor Angara po rytuale przyzwania ÂŚniącego.
Vassili:
nie wiem o jakie kraty Ci chodzi. Te z trupami? ja nigdy nie bawiłem się w otwieranie ich ale w jednej modyfikacji musiałem kraty otwierać. jeśli podasz screena to będę mógł lepiej Ci pomóc.
Bania23:
Dracken666:
Z tym zwojem przemiany w chrząszcza to nawet niezły pomysł, ale znam miejsce położenia tylko jednego (koło klasztoru mnichów) a ten będzie mi jeszcze potrzebny podczas szukania ogniskujących. Jak wiesz gdzie jeszcze jakiś jest to mów :P.
Bobba Fett:
Gram z biegiem fabuły. Na cmentarzysko da się wejśc tylko w ten sposób(no chyba że jakieś kody) bo inaczej "kołowót się zaciął". Tak więc jak już pewnie wiesz nie chodzi mi o kraty wejścia na cmentarzysko ale jedne z tych, które bronią dostępu do mumii.
Quentin Arcymag Wody:
Tak chodzi o te z trupami(mumie). Oto screen(zamknięte są tylko te bezpośrednio naprzeciw bohatera gry) Trochę ciemny screen ale już jaśniej się zrobić nie dało(rozjaśniałem gierke w ustawieniach a i tak taki wychodził):
Czekam na rozwiązanie mojego problemu (no nie wierzę, że nie ma tu jakiegoś maniaka który zna odpowiedz:P)
Pozdrawiam
Edit: jeżeli screen jest za ciemny to spróbuj rozjaśnić monitor :) Wtedy wszystko widać dokładnie(no przynajmniej u mnie:P)
Edit2: Aha wejście do cmentarzyska jest bezpośrednio na lewą (tak napisałem dla orientacji w terenie;P)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej