Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubione miasto
Yondaime:
Geldern podoba mi sie to miasto poniewaz jest mnostwo tabliczek prastarej wiedzy i podesty prastarej widzy.
Klasztor magow ognia poda mi sie w nim prezencik za 1 kamien druidzki obojetnie jaki ksiega 20 prastarej wiedzy i wogule fajny wyglad biblioteki ogulnie fajne miejsce dla maga.
Mora Sul fajne miasto arena mi s szczegolnie podobala i questy do zlodziejstwa.
yankus97:
Obóz piratów
obóz śniącego
khorinis jest takie se :D :D :D
obóz bandytów jest głupi i mnie wkurza :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :-[
Paladyn122:
Moje ulubione miasta:
- Gotha bo to wielki zamek
- Klan Wilka bo są tam golemy i wilki i ludzie
- Mora Sul bo jest tam wielka arena
Kirgo32:
Ze wszystkich miast/ obozów serii najbardziej lubię Khorinis. Jest to (jak każdy fan gothic wie) dosyć spore miasto. Bardzo ładnie wyglądają w nim budynki. Można pozwiedzać tam także targowisko i port, co w żadnym innym mieście serii jest niespotykane. Jest to także jedyne miasto z serii Gothic, w którym można oglądać normalną liczbę kobiet, a tego nie zauważymy w żadnym innym obozie ani mieście w grze. Znam tam każdą ulicę i każdego człowieka, co mi się bardzo podoba.
Bardzo lubię także Stary Obóz z Gothic 1, ponieważ spacerując w obozie możemy poczuć wspaniały klimat, nie spotykany w żadnym innym mieście z serii Gothic. Są tam stare, drewniane i bardzo małe chatki, wszędzie pełno tam Cieni i Strażników, którzy i tak nic nie robią, na każdym kroku czeka na nas śmierć. Ogólnie mówiąc jest tam ponuro i brzydko, co ja bardzo cenię.
Patty:
Ja wybrałem: Geldern, Klan wilka i Mora Sul.
Miasto myrtany jest nawet ładne. Dużo alchemików, orków. Takie typowe miasteczko. Niewolnicy tyrający w kopalni. Kupcy, handlujący bajerami, które są bajecznie drogie. Świetne miasto.
Nordmar. Klan wilka pasuje do mojego charakteru. Nie potrafię się zgubić w tym klanie, a nie jak w innych. Wszytko ładnie ukazane. Lodowe golemy ładnie komponują się z krajobrazem. Wilki siedzą przy ogniskach. Widoczki na dziką zwierzynę. Super.
No i Mora Sul, niewolnicza metropolia. Daje nam wygląd średniowiecznego miasta. Zatłoczone uliczki, tony piasku. Wspaniała arena i jeszcze wspanialsza broń za nagrodę. Angar spacerujący sobie po mieście. Piękne widoki na ruiny poza miastem. Budynki ładnie zrobione. Wszystko daje niesamowity efekt.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej