Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubione miasto

<< < (7/10) > >>

Robben:
To ja najwolę takie miasta:

- Myrtana: Cap Dun (to właściwie wioska), bo jak pierwszy raz tam poszedłem, to odrazu spodobał mi się jej wygląd, tamtejszy spokój i miejsce, w którym się znajduje. Poza tym, to było pierwsze miejsce, w którym można było pogadać z orkami i od tamtej pory jest to moja ulubiona wioska ;)
- Nordmar: Klan Wilka, ponieważ pierwszy raz jak grałem, to nie mogłem tam dotrzeć, a jak dotarłem, to miałem dużą satysfakcję :). Zresztą według mnie, jest to najładniejszy klan ze wszystkich
- Varant: Ishtar, gdyż poza fajnym miejscem, w którym się znajduje, ma także ładny wygląd i trzeba się trochę namęczyć, zanim tam się wejdzie ;D

Te trzy miasta mi się najbardziej podobają, ale pozostałe również, więc w Gothicu 3 niema miasta, które by mi się nie podobało :-X.

Girion2:
To tak

Myrtana: Montera .dlatego ,że WSZYSTKO STAÂŁO SIÊ WAÂŻNE np.arena była dobra nie jak w cape dan lub w obozie buntowników obok Ardei ,questy trudne i sporo dające punktów reputacji ,rewolucja :D tu było ciekawie :) wskoczyłem na dach obok areny (nie na mur ) i orki cała zgraja przyszła a ja ich z łuku assasyna :)(ładny wygląd ) z jechałem ich a potem ze sworda od Wenzela (nie oddałem mu jeszcze w tedy :D)

Nordmar: Klan Wilka fajne miejsce proste w budowie :) dobry klimacik

Varant: Bakadesh pierwsze miasto u assasynów i 1 rozwlalone :D przechodzę sobie po mieście a tu jakiś czarny mag pi********* jak Vatras z 2 to mnie tak wkurzyło ,żeby mu dałem :) już z 2 ognistych mieczy :)

Croc:
Klan Młota w Nordmarze,najlepsi wojownicy,najlepsi kowale Najlepsza broń,najlepsza atmosfera

Vendriel:
Klasztor dlaczego ?
- spokój można, by się kształcić w zakresie magi ^^
- świątynia Innosa
- sam fakt Normand (uwielbiam śnieg zimę to mój żywioł)
To chyba tyle ^^

Eskel:
Isthar i Mora Sul bo tam są asasyni a Gotha bo jest tam fajnie ( zwłaszca jest fajnie jak zdobende miecz demona ;P )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej