Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Dysk

<< < (2/2)

Sir_William:
Słuchaj, wystarczy, że ściągniesz sobie odpowiedni program. Miałem taki kiedyś, jednak go nie użuwałem/używałem dlatego został wydalony. Nazwy jego niestety nie pamiętam. Posukaj/Poszukaj na Google.pl, był bardzo prosty w obsłudze. Co do MS-DOS'a, jeżeli specjalnie nie oriętujesz/orientujesz się jak co tam wykonać lepiej do tego się nie zabieraj. Co do dzielenia dysku podczas instalacji Windows. Kiedyś tak próbowałem i zginęło mi po prostu 129 MB pamięci. Dlatego mówię, poszukaj dobrego programu w Internecie do takiej roboty.

Pozdraiwam,
Sir William

Lekkie błędy    - DODO

momo:

--- Cytuj ---Słuchaj, wystarczy, że ściągniesz sobie odpowiedni program. Miałem taki kiedyś, jednak go nie użuwałem/używałem dlatego został wydalony. Nazwy jego niestety nie pamiętam. Posukaj/Poszukaj na Google.pl, był bardzo prosty w obsłudze. Co do MS-DOS'a, jeżeli specjalnie nie oriętujesz/orientujesz się jak co tam wykonać lepiej do tego się nie zabieraj. Co do dzielenia dysku podczas instalacji Windows. Kiedyś tak próbowałem i zginęło mi po prostu 129 MB pamięci. Dlatego mówię, poszukaj dobrego programu w Internecie do takiej roboty.
--- Koniec cytatu ---
Heh, nie wiem po co ten post skoro problem został już rozwiązany:
Jeśli chodzi o program:  
--- Cytuj ---Polecam lekturę tego, tego bądź użycie tego.
--- Koniec cytatu ---

Wszystko jest tam napisane uwierz mi.
Jeśli chodzi o podział przy instalacjii Windows to nie chce mi się go przeinstalować, prawdopodobnie zrobie to dopiero kiedy wpadnie mi w łapy Gothic 3.

--- Cytuj ---Jest jeszcze lepszy myk, dla posiadaczy Windows XP (nie wiem jak jest z 98). Wystarczy mieć dobrze podłączony dysk, tak żeby BIOS był go w stanie wykryć, i żeby przy tym nie żarł się z połową sprzętu, a potem tylko:

Start/Panel sterowania/administracja narzędziami/zarządzanie komputerem

mogą być troche inne nazwy bo mam Win po angielsku i nie wiem czy dokładnie przetłumaczyłem. W każdym razie potem klikamy dwa razy na ikone z nowym dyskiem, i jademy. Najpierw podział na partycje, potem nadajemy wolumin i mamy w Mój Komputer widoczny nowy dysk. Zostaje nam tylko w oknie ''zarządzanie komputerem'' zapuścić Format, i dysk do użycia.
--- Koniec cytatu ---

a to napisałem jakby ktoś jeszcze miał z tym problemy.

To tak dla wyjaśnienia, żeby nie było.
PS. Po przeczytaniu spalić, zniszczyć, rospuścić lub zjeść. (znaczy się posta możecie usunąć)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej