Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Wyjście z Górniczej Doliny

<< < (2/3) > >>

Morgoth145:
Ja też tak miałem, ale tylko wtedy gdy przechodziłem tam z pochodnią albo wyciągnięta bronią.

Gal Anonim:

--- Cytuj ---Widać że najwyraźniej masz buga,czy zapisywałeś grę stojąc jak wtopiony czyli nogi pod ziemią a reszta ciała jest widoczna na ziemi,czy miewałeś wcześniej takie przypadki lub podobne spróbuj wczytać jakiegoś wcześniejszego save'a gdy masz a jak nie to reinstal lub gra od nowa i bez kodów,mym zdaniem kody szkodzą są tylko dla leniwych którym nie chce się myśleć lub chcą przejść grę szybko.
--- Koniec cytatu ---

Nie mam nóg pod ziemią, gra też jest bez kodów...
Nie mam też wyciągniętej broni ani nic, wszystko czysto, gra zapisana w momencie kiedy bohater gry stoi przed kopalnią a obok niego siedzą Bilgot i Diego (tak to jest zapisane na trzech slotach). Próbowałem zacząć nową grę, wejść od razu do GD i z niej wyjść to problemu nie było, ale okazało się że jest też problem z Jarkendarem, tam się w ogóle nie wczytuje, tzn. wchodzę przez portal, pojawia się ekran wczytywania i zaraz wywala do Windowsa...

Dragas:
Może wywala dlatego po firewall ci coś wykrywa w grze,chciałem też się dowiedzieć na jakich grasz detalach,rozdzielczości i jaki masz sprzęt,przyczyna może być też taka że jakiś syf [czyt.wirus] siedzi ci w gothicu i ci pasożytuje zrób skana dobrym antywirusem,którego baza wirusów jest zaktualizowana.

Pozdrawiam Vitir

Gal Anonim:

Antywirus nic nie wykazał.
Co do detali - tekstury ustawione na max, modele gdzieś na połowę, rozdzielczość 800x600 lub 1024x760, próbowałem zmieniać ustawienia ale nic to nie dało.  
Sprzęt na którym aktualnie gram: GeForce4 MX, 512 RAMu, Athlon 1,5 GHz i WinXP. Gra chodzi cały czas niemal idealnie, tylko podczas wysiada. Zarówno na tym sprzęcie jak i innym żadnych tego typu problemów nigdy nie miałem.

Dragas:
Teraz zrobisz małe poprawki detale zmień na średnie,a rozdzielczość 800x600 po tych zmianach wyłącz gothica zrób restart komputera i załącz gothica i graj spokojnie wysłuczort wszystkich dialogów NPC,idź sobie spokojnie do przełęczy w kopalni gdy wejdziesz nie naciskaj żadnych klawiszy najlepiej odejdź na chwile od komputera i wróć za chwile gdy się nie uda ja ci więcej nie pomogę po nigdy nie miałem doczynienia z takim problemem.

Pozdrawiam Vitir

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej