Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Wyjście z Górniczej Doliny
Gal Anonim:
Mam problem z wyjściem z Górniczej Doliny. Kiedy wchodzę do opuszczonej kopalni pojawia się pasek z ładowaniem Khorinis. Pasek ten zatrzymuje mi się pod koniec (pod literą N z napisu WCZYTYWANIE) i dalej nie idzie. Próbowałem restartować grę, kompa, robić re-install gry, nic to nie daje cały czas jest ten sam problem. Nie jest to chyba też wina save'a bo mam tą grę zapisaną w trzech save'ach i w każdym jest to samo. Co z tym zrobić?
Z góry dzięki za pomoc.
zygii:
Możesz spróbować wyjsć drugim wyjściem z planu wymian.
Gunses:
Zamiast przez kopalnie udaj się dalej - jest to droga bardzo niebezpieczna dla słabego wojownika/maga bo jest tam dużo oków, ale spróbuj obok nich po prostu przebiec - może tamtą drogą ci się wczyta.
PzDr
Gal Anonim:
Niestety - drugą drogą też nie wczytuje...
Dragas:
Widać że najwyraźniej masz buga,czy zapisywałeś grę stojąc jak wtopiony czyli nogi pod ziemią a reszta ciała jest widoczna na ziemi,czy miewałeś wcześniej takie przypadki lub podobne spróbuj wczytać jakiegoś wcześniejszego save'a gdy masz a jak nie to reinstal lub gra od nowa i bez kodów,mym zdaniem kody szkodzą są tylko dla leniwych którym nie chce się myśleć lub chcą przejść grę szybko.
Pozdrawiam Vitir
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej