Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
co dalej z khorinis
user no. 11627:
Moim zdaniem GD w całości została opanowana przez Orków, Khorinis również a najemnicy po przegranej walce na farmie Onara ukryli się w jakiejś jaskini albo poszli tam gdzie miał swoją siedzibę Dexter - jakby nie patrzeć dobre miejsce na kryjówkę 2 wieże, 2 kopalnie, położenie w górach i dojście tylko przez wąski most.
Oprócz najemników jedyną ostoją "ludzkości" został klasztor magów ognia,magowie zniszczyli most i klasztor stał się niedostępną fortecą otoczoną z jednej strony rzeką, a z drugiej wysokimi górami... .
Pawel Najemnik z Farmy:
Według mnie było tak:
-Górnicza Dolina została opanowana przez ludzi
- Farma Onara została siedzibą Paladynów
- Orkowie zdobyli całe wybrzeże
- Thorus płynąc z piratami został sprzedany przez piratów orką żeby piraci mogli swobodnie pływać
Eskel:
1. Orki wybiły paladynów i straż miejską i zniewoliły ludzi. Tylko ci którzy zprzymierzeli się z orkami przezyli.
2. Orki zubrzyli budowle ludzi i postawili swoje ( z Khorinis zrobili Orkoland ).
3. Farmerzy wraz z najemnikami i niedobitkami paladynów badz strazy miejskiej prowadzili wojne szarpana.
Kamilo246:
Ja uważam ze gdy hagen wyrusz z oddziałami to w tym momencie wykorzystali to najemnicy pod wodza sylvio zajeli miasto. chlopskibunt upadl a hagen polegl. orkowie w koncu zaatakowali siedzibe najemnikow (farme onara i ja zajali potem ruszyli na klasztor i go zdobyli nastepnie ruszyli na miasto i tez je zajeli. tak to sie zakonczylo
widda2000:
Ludność w Khorinis została z pewnością wybita.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej