Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
co dalej z khorinis
jureus:
nie było podobnego tematu wiec zrobiłem wiem ze zrobiłem podobny temat ale prosze o nie karanie mnie
wiec tak myśle co się stało z khorinis po naszym udaniu się na kontynent?
jak myslecie czy orkowie wrocili i zdobyli miasto?
czy stłumiono bunt chłopow?
co się stało z paladynami i najemnikami?
kto dowodził najemnikami po odejciu Lee?
i tak ogólnie kto rzadzi wyspa GD i nowa ziemia?
według mnie szegfem najemików został Sylwio
zaczoł robic to co mówił Jarwis ten w gospodzie czyli najemincy atakowali kupców pladrowali małe farmy a paladyni i straznicy przejeli statek garvella i zbudowali własne statki lub przejeli statki tuz przed wyruszeniem ukradli co mogli czyli zapasy jedzienia wody ukradli tez pieniadze kosztownosci i odpynieli zaatakowali tez farme akila i lobardatawerny ukradli co mogli dostali się do klasztoru ukradli co mogli noca i dali oge lub prosili nie wiem co i odłynieli po tym juak uciekli paladyni to najemnicy zaatakowali miasto zdobyli je spaladrowali to samo zrobili z farma lobarda i przejeli władze na terenie miasta o farm okolic dogadali się z klasztorem który miał to wszytko gdzies ma teraz przynajmiej więcej pieniedzy ze sprzedarzy win najemicy porzucili GD ustawili straz przy przełeczy dogadali się tez z piratami i bandytami i handlowali z niemi
a wy co myślicie ?
Russel:
Miasto zostalo zdobyte , jak gadamy z Thorusem w Gothic 3 mówi cos w stylu:
bezzi - jak się dostałeś na kontynent
Thorus- orkowie zdobyli wyspe khorinis i zabrali mnie i paru innych ludzi na swoich galeonach i mielismy wybur , albo zostac niewolnikami , albo wojownikami po stronie orków
czy jakos tak niepamietam zabardzo tego dialogu
innymi slowy , ja się kieruje tym co jest w grze innymi slowy cała wyspa khorinis zostala podbita , bo skoro orkowie wygrali wojne mogli by wsyłac z 10 statkow na kturych by plyneli elitarni orkowie , i pewinie błyskawicznie by podbili miasto ( moze niepodbili by jarkendaru , bo może magowie wody zamkneli portal , ale niejeste pewien )
PozDRo Russel
korpysz 9:
mi się wydaje że orkowie zdobyli miasto pewnio stłumiono ten bunt chłopów pewnie orkowie ich pokonali a ci co przeżyli opóscili khornis po odejściu lee pewnie żądził sylwio lub bulko pewnie gomez wrócił i zaczą żądzić
Xtremex:
Kiedy byliśmy na wyspie Irdorath, orkowie w tym czasie dobijali ludzi z Górniczej Doliny. Kiedy dopływaliśmy do Myrtany, pewnie runęli na Khorinis. Moim zdaniem cała wyspa Khorinis została "oczyszczona"
Paddy:
--- Cytat: korpysz 9 ---mi się wydaje że orkowie zdobyli miasto pewnio stłumiono ten bunt chłopów pewnie orkowie ich pokonali a ci co przeżyli opóscili khornis po odejściu lee pewnie żądził sylwio lub bulko pewnie gomez wrócił i zaczą żądzić
--- Koniec cytatu ---
Gomez nie żyje od końca 1, bulko załamał się po śmierci sylvio więc oni odpadają, po prostu najemnicy uciekli bo najwięksi wojownicy odpłyneli (Lee, Gorn) a orkowie pewnie przypłyneli albo przyszli z Górniczej Doliny, a paladynów wykosili w GD orkowie a jeśli nie to ci co przypłyneli z innych krain, proste jak konstrukcja cepa
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej