Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
CO sądziscie o mundurkach
Angarix:
JESTEM PRZECIW bo ludzie kto chce nosic "struj jednolity" ? bo co? niektore dzieci nie maja kasy na fajne ciuchy wiedz teraz i bogaci i biedni będą ubierac się tak samo? To popi******ne jak sam pan Roman G. Jak komus się nie podoba jak się biedni lub bogaci ubieraja to spierda*** ale dobijajace jest to ze to spleczenstwo wybralo pana Romka i ze to prze nas trzeba teraz nosic te szmaty....
Ingmar:
ee tam...mi to obojętnie, bo i tak nasz mundurek wygląda jak dzinsowy kaftan, a jeśli chodzi o to kto ma jakie ubrania czy co, to i tak się u nas w szkole smieją z ubrań innych, bo przecież i tak widac co jest pod mundurkiem -.-, więc co to za roznica?
Robben:
Ja na szczęście tych szmat nie musiałem nosić :P. Widziałem te mundurki i według mnie, wyglądają jak najzwyklejsze ciuchy (jakaś kamizeleczka z napisem szkoły - żenujące hahaha ;D). Niewiem poco Giertych wpadł na tak idiotyczny pomysł ale czego innego, można się spodziewać po politykach?
Foltest:
Zwykła kamizelka, wielkie mecyje. Ale ogólnie zły pomysł, jednolity strój, u nas w szkole chłopaki nie chodzą i jakoś ni nam nie jest. Pomysł do bani jak i ten co to wymyślił.
Airyx:
Całe szczęście, że już koniec roku i już nie muszę nosić mundurka. Fart, że nosiłem go tylko przez pół roku, od września idę do liceum, a tam już nie trzeba. ??? Ale ogólnie to nie było tak źle, mi tam wcale mundurek nie przeszkadzał i nie rozumiem ludzi, którzy tak zawzięcie przeciwko nim protestowali. Zadawał im ból niczym Koszula Dejaniry, czy co? :o
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej