Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najpotężniejszy bóg

<< < (13/20) > >>

Azariel:

--- Cytat: multi95 w 08 Październik 2008, 17:06:43 ---Zgadam się z tobą w większości. Ale chciałbym wrócić do zniszczenia magii runicznej. Gdyby nie jej zniszczenie wojnę wygraliby Paladyni oraz Magowie. Jednak jeśli to Adanos macza palce w jej zniszczeniu aby nie doprowadzić do wygrania wojny między orkami a królem przez króla. To dlaczego pozwolił na zwycięstwo orków. Czyli wgląda to tak że Adanos z gry zakładał że Bezimienny pomoże Innosowi zwyciężyć. Więc wszystko kręci się wokół Adanosa. Jeśli to przez niego raz wygrywa Innos a raz Beliar to Adanos musi mieć taką moc aby móc przeważyć szale na jedną ze stronę.

Czyli to Adanos musi być najpotężniejszy ze wszystkich bogów skoro daje rade utrzymać równowagę między nimi.

--- Koniec cytatu ---
Nie koniecznie.Weźmy G3.Zabijając kompanię braci:)(Rhobar,Xardas,Zuben)każdy bóg jest osłabiony.Wiem że niektórzy grają Adanosem albo Innosem ale weźmy Beliara.Zabicie robaka i Xardupka osłabia Innosa i Adanosa.Zabicie Zubena gdy gramy po stronie Beliara to go raczej nie osłabia,bo to on nam to zlecił.Więc Adanos utrzymuje równowagę ale gdyby i Beliar i Innos naprawde się wkurzyli to Adanos by ich nie powstrzymał.A Innos by przegrał bo miałby tylko cząstkę swojej mocy.Mówię o Beliarze,wiem że inni mogą miec dowody że wygrał Innos albo Adanos

--- Cytat: teken_f w 02 Luty 2008, 14:48:13 ---Tak samo jak Innos może zesłać deszcz ognia :P.

--- Koniec cytatu ---
a Beliar śmiertelną falę:E

Paweł I:
To akurat się zgadza że zabicie Zubena nie osłabia Beliara.A zabicie Rhobara osłabia Innosa i daje siłę Beliarowi.

tomaro:
Według mnie Adanos ponieważ:

Adanos ma pilnować żeby konflikt między Innosem a Beliarem nigdy się nie skończył a szanse były równe. W takim razie musi być od nich silniejszy, w końcu nauczyciel w szkole musi być mądrzejszy od uczniów żeby ich czegoś nauczyć.

Sajan:
Dla mnie Adanos jest najpotężniejszy, powody zostały już wypisane  ;)

doman432:
najpotęzniejszy jest adanos, jako strażnik równawagi musi być potężniejszy od inosa i beliara razem wzietych jego słudzy magowie wody są dość mocni a poza tym byli jedynymi magami oprócz miltena i xardasa potrafili coś robić w GD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej