Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najpotężniejszy bóg
Robben:
W pierwszej i drugiej części, najpotężniejszym bogiem jest Innos. W trzeciej części syuacja się zmienia i to Beliar staje się najpotężniejszy, bo jak to mówił Xardas ,,Innos jest słaby, a Beliar potężniejszy niż kiedykolwiek wcześniej''. To że Adanos utrzymuje równowagę, nie oznacza że jest najpotężniejszy. On ma w pierwszej i drugiej części potęgę mniejszą niż Innos, zaś większą niż Beliar.
Natomiast w trzeciej części, Adanos ma większą moc od Innosa, a mniejszą od Beliara, tak mi się wydaje.
Tizgar95:
Dla mnie najlepszy jest Beliar tak jak najważniejszy.Najpotężniejszy jest za to Adanos.Odwieczna walka Beliara z Innosem.Są równi siłą, a Adanos jest tak jakby sędzią więc jest najpotężniejszy.
Owy:
Jak dla mnie (tak jak dla połowy użytkowników) najpotężniejszym Bogiem jest Adanos. To on stoi między dobrem a złem. Podtrzymuje równowagę tego swiata, by nie przepadł.
Nordale:
Nie mam wątpliwości, że Adanos jest najpotężniejszy. To on utrzymuję równowagę we świecie Gothica. Wyobraźcie sobie, co by było, gdyby go nie było. Panowałby chaos i zniszczenie.
Gerid:
najpotezniejszym bogie jest Gomez xD
jak to mogl uznac bezimienny gdy chcial zostac magiem
zartuje ja juz sie wypowiedzialem wczesniej
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej