Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najpotężniejszy bóg

<< < (5/20) > >>

Bloodwayne:
Z opowiesci vatrasa i innych tekstow - wnioskuje ze Adanos ma największa władze w swiecie gothica
To on zalał falą cały świat,to ON stoi pomiędzy Beliarem a Innosem,to ON dba oto by żade z nich nie przechylił szali zwycięstwa na swoją stronę ( schował szpon beliara w swojej świątyni)
To on ma największą władze

Rohgard:
Zgadzam się z Bloodwaynem. Poza tym Vatras mówi w swoich naukach:

"Tam gdzie stanął Adanos, ani Innos ani Beliar nie mieli żadnej władzy" (nie wiem czy to dokładny cytat. Jeśli nie to sorry ;) )

Adanos poza tym dał władzę Innosowi i Beliarowi. A że te dwa tumany się biją między sobą, nie mogą uzyskać doskonałości, którą posiada Adanos :)

Demites:
"Tam, gdzie stanął Adanos, ani Innos, ani Beliar nie mieli żadnej władzy" - to jest dokładny cytat : ]

Także, choć nie tylko, na podstawie tego cytatu, stwierdzam, że to Adanos jest najpotężniejszy, mimo że bardziej lubię Innosa.
Poza tym cytatem moje argumenty to :
-To on utrzymywał równowagę i sprawiał, że żaden z bogów nie wygrał.
-Po jego stronie był Xardas, wg. mnie najpotężniejsza postać z Gothic`a prócz Bezimiennego ;]

Tytan302:
Adanos, jest najpotężniejszy, ponieważ, on rządzi tym by Innos i Beliar, nie zdobyli większej władzy, więc on ma największą. Panuje nad nimi! =D

Kapii:
Moim zdaniem Beliar jest najpotężniejszy. Gdyby nie Bezimienny bohater nikt nie pokonałby smoków. ÂŚniący dalej by rosprzestrzeniał swą potężną moc. Adanos najpotężniejszy? Adanos to tylko sędzia. W boksie sendzia wcale nie jest najsilniejszy. A Innos? No cóż, gdyby nie Bezi niebyłoby wybrańca i Oko Innosa byłoby niepotrzebne. Na dwór Irdorath nie dostałby się nikt... Tak więc sądzę, że Beliar jest najpotężniejszy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej