Autor Wątek: OUT OF RANGE  (Przeczytany 1801 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BlackWater

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
OUT OF RANGE
« dnia: 02 Luty 2008, 13:51:45 »
Gothic 3 nie chce się mi uruchomić na moim monitorze. Pojawia się komunikat "OUT OF RANGE 35.6kHZ/87Hz". Wynika więc z tego, że problem leży w częstotliwości odświeżania monitora. Próbowałem zmienić wartość, która odpowiada za częstotliwość odświeżania w pliku "useroptions.ini", który znajduje się w katalogu C:\Documents and Settings\"nazwa użytkownika"\Moje dokumenty\gothic3. Edytowałem z Resolution.RefreshRate=0 na Resolution.RefreshRate=60. Jednak gdy uruchamiam grę sytuacja się nie zmienia, a wartość ponownie wraca do 0. Podejrzewam, że wartość tą należy zmienić jeszcze w innych plikach jednak nie wiem, w których. Moglibyście mi doradzić co powinienem zrobić?

Offline Reynevan

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
OUT OF RANGE
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Luty 2008, 19:45:47 »
Aby zmienić częstotliwość odświerzania monitora kliknij na pulpicie prawym klawiszem myszy, następnie w pokazanej liście wybierz właściwości. We właściwościach ekranu wejdź w zakładkę ustawienia i następnie w zaawansowane. W nowym oknie zakładka monitor. Tutaj możesz zmienić częstotliwość odświerzania monitora. Mam nadzieje, że to rozwiąże twój problem. Pozdrawiam

Forum Tawerny Gothic

OUT OF RANGE
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Luty 2008, 19:45:47 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18