Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Risen
Kermitt:
No a ja mam coś dla Was
http://www.gamezilla.pl/content/risen-bedzie-jak-stare-gothiki-nasz-czlowiek-juz-gral
Oktawian August:
--- Cytat: bemol05 w 08 Lipiec 2009, 10:44:49 ---Porównuję tylko scenki dialogowe, a nie całe gry.
--- Koniec cytatu ---
Ale jednak porównujesz choćby scenki ,jak to dwie inne gry.
--- Cytat: bemol05 w 08 Lipiec 2009, 10:44:49 ---A poza tym nie wydaje mi się, żeby Risen miał być lepszy od Mass Effecta. Zresztą to gry w zupełnie innych klimatach (fantasy i sf), więc nie da się ich porównać jako całość, ale już same scenki dialogowe tak.
--- Koniec cytatu ---
Nie można i nie da rady porównać Risen do Mass Effecta!.
--- Cytat: bemol05 w 08 Lipiec 2009, 10:44:49 ---Star Wars The Old Republic dopiero tworzy, więc nie wiadomo, czy będzie najlepszy.
--- Koniec cytatu ---
Widziałeś Trailer zapowiedzi?,widziałeś co pisali o tej grze BioWare co tam będzie?,widziałeś komentarze?.Ta gra będzie jedną z najlepszych.
Sirius:
--- Cytat: Tyrael w 08 Lipiec 2009, 11:07:03 ---To dobrze ci się wydaje żeby Risen miałby być lepszy od Mass Efect bo nie będzie.Chociaż to dwie inne gry.Risen w ogóle tej grze nie dorówna i dobrze niech się zajmie PB tym co robi najlepiej czyli grach o Gothico podobnych.
--- Koniec cytatu ---
A ty jesteś zaślepiony :P A skąd możesz wiedzieć, jak Risen będzie zrobiony, może pobije Mass Effect na łopatki? Nie miej mi tego za złe, ja też grałem w ME 1 z dodatkiem i czekam na Mass Effect 2, ale takie prorokowanie nie jest zbytnio dobrym pomysłem, dopóki nie pogra się w grę numer 2, czyli w tym przypadku w Risen :)
Oktawian August:
--- Cytat: Kyras w 08 Lipiec 2009, 10:54:44 ---To, że firma jest dłużej na rynku nie znaczy, że ma monopol na tworzenie rewelacyjnych i innowacyjnych gier... Najlepszym przykładem jest chociażby World of Goo, prosta gierka a jednak inna niż wszystkie.
--- Koniec cytatu ---
A jednak ma ma monopol bo dłużej funkcjonują i wiedzą więcej rzeczy na temat gier,sprzętu itd.
--- Cytat: Kyras w 08 Lipiec 2009, 10:54:44 ---Stworzyli G1 i to jest najlepszy powód na to, że nie należy ignorować nowych i małych zespołów developerskich.
--- Koniec cytatu ---
A czy ja lub ktoś inny ich ignoruje? ,nie tylko jak na razie nie będą lepsi niż BioWare.
--- Cytat: Sirius w 08 Lipiec 2009, 16:48:19 ---może pobije Mass Effect na łopatki?
--- Koniec cytatu ---
<hahaha> teraz to żeś mnie rozśmieszył.Nie da rady porównać i nie można Risen do Mass Effecta.
Robben:
--- Cytuj ---Risen miałby mieć urok Mass Efecta <hahaha> ,nic nie będzie ich łączyć.Risen nie dorówna Mass Efectowi chociaż to dwie inne gry.Prędzej Risen dorówna Gothicowi 3.
--- Koniec cytatu ---
Ale w czym nie dorówna? Pod względem grafiki? Nie wydaje mi się, a nawet jeśli to co? Przecież grafika nie jest najważniejsza. Wystarczy świetna fabuła i klimat Risena, a Mass Effect już będzie gorszą grą. Zresztą te dwie gry to zupełnie inne klimaty, więc porównywać je jest trochę bezsensu.
--- Cytuj ---Mogą ,ale to będzie zgapione od Mass Efecta.Możesz sobie pomarzyć że to będzie w Risen 2 (jeżeli wyjdzie).
--- Koniec cytatu ---
Jak zgapione? Ano tak. W końcu to tylko Bioware ma prawo do robienia czegoś takiego...
--- Cytuj ---To dobrze ci się wydaje żeby Risen miałby być lepszy od Mass Efect bo nie będzie.Chociaż to dwie inne gry.Risen w ogóle tej grze nie dorówna i dobrze niech się zajmie PB tym co robi najlepiej czyli grach o Gothico podobnych.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---<hahaha> teraz to żeś mnie rozśmieszył.Grałeś w Mass Efecta a piszesz zmyślone pierdoły ,twierdzisz że Risen pobije Mass Efecta? to jesteś w błędzie
--- Koniec cytatu ---
A zobaczysz, że będzie lepsza. Co ma takiego niezwykłego Mass Effect, że miałby być nie do pobicia, bo nie kumam?
--- Cytuj ---Widziałeś Trailer zapowiedzi?,widziałeś co pisali o tej grze BioWare co tam będzie?,widziałeś komentarze?.Ta gra będzie jedną z najlepszych.
--- Koniec cytatu ---
Trochę mnie to rozbawiło. Oceniać grę po trailerze i komentarzach? I już mówić, że będzie jedną z najlepszych? Nie żartuj.
--- Cytuj ---Też nie uważam PB za słabą firmę bo jest bardzo dobrą ,ale gorszą niż BioWare.Sądzisz że wszystkie tytuły gier BioWare są zbugowane podaj przykłady?
--- Koniec cytatu ---
Kyrasowi chodziło o Gothica.
--- Cytuj ---A czy ja lub ktoś inny ich ignoruje? ,nie tylko jak na razie nie będą lepsi niż BioWare.
--- Koniec cytatu ---
A kogo to obchodzi? Niech sobie będą lepsi, ale i tak chu* z tym.
--- Cytuj ---No właśnie Siriusie widać kto jest ślepy bo jak wyraźnie to ty :p.Obejrzyj filmiki z prezentacji gry Risen a będziesz wiedział chyba że jesteś ślepy.
--- Koniec cytatu ---
Obejrzałem i widać, że gra trzyma wysoki poziom.
--- Cytuj ---Też prawda ale jeszcze nie wiadomo czy będzie nr 2 a jak wyjdzie to będzie prędzej Gothico podobny.
--- Koniec cytatu ---
Ech... Siriusowi chodziło o TEGO Risena, a nie o ,,dwójkę''.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej