Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Risen

<< < (18/47) > >>

Oktawian August:

--- Cytat: Robben w 08 Lipiec 2009, 19:31:28 ---A zobaczysz, że będzie lepsza. Co ma takiego niezwykłego Mass Effect, że miałby być nie do pobicia, bo nie kumam?
--- Koniec cytatu ---
Nie można porównać i nie da się gry Risen do Mass Effecta.

--- Cytat: Robben w 08 Lipiec 2009, 19:31:28 ---Trochę mnie to rozbawiło. Oceniać grę po trailerze i komentarzach? I już mówić, że będzie jedną z najlepszych? Nie żartuj.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście że nie ocenia się tak gry tylko cza w nią pograć ,ale można się domyślić.

--- Cytat: Robben w 08 Lipiec 2009, 19:31:28 ---Obejrzałem i widać, że gra trzyma wysoki poziom.
--- Koniec cytatu ---
Bo trzyma wysoki poziom.

Kermitt:
Wiesz co Tyrael, trochę śmieszy mnie Twój tok myślenia. 'A Mass Effect będzie lepszy i już, ja Wam to mówię i tak ma być. BioWare jest lepsze od PB' - cały czas to samo, w kółko, jak katarynka. Równie dobrze ja sobie mogę po prorokować z fusów kto następne Mistrzostwa ÂŚwiata zdobędzie. Nie oceniaj gry po jej pierwszej części bo to jest błąd. Co z tego że ME było dobre, niekoniecznie musi być tak z dwójką (dla przykładu podam Ci GI, GII, GNK - G3, GZB).

Po drugie śmieszne wydaje mi się porównywanie - jakby tego nie ująć - dwóch zupełnie różnych gatunków gry.

--- Cytuj ---Może w czymś tam dorówna ale Mass Efect będzie lepszy.Wiem że grafika nie jest najważniejsza.Byś widział klimat i fabułę Mass Efecta to byś wiedział że jest bardzo dobra.
--- Koniec cytatu ---

Nie oceniaj drugiej części gry na przykładzie pierwszej !

--- Cytuj ---Nie tylko BioWare ale wszystkie firmy komputerowe ,jak na razie tylko BioWare ma świetnie to dopracowane.
--- Koniec cytatu ---

Tego nawet nie chcę mi się komentować. Jak można porównywać zachowanie postaci podczas dialogów ? To odrębna kwestia każdej gry i każdy producent robi to na swój własny sposób.

--- Cytuj ---Pograj w Mass Efecta to się dowiesz co ma takiego nie zwykłego.Będzie do pobicia ,ale Risen nie pobije.
--- Koniec cytatu ---

Nie oceniaj drugiej części gry na przykładzie pierwszej !

--- Cytuj ---Oczywiście że nie ocenia się tak gry tylko cza w nią pograć ,ale można się domyślić.
--- Koniec cytatu ---

A co ? Ty z fusów umiesz wróżyć czy ki kij ?

--- Cytuj ---
--- Cytuj ---Obejrzałem i widać, że gra trzyma wysoki poziom.
--- Koniec cytatu ---
Bo trzyma wysoki poziom 
--- Koniec cytatu ---

OMG, możesz powtórzyć :rolleyes: ?

Robben:

--- Cytuj ---Byś widział klimat i fabułę Mass Efecta to byś wiedział że jest bardzo dobra.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Pograj w Mass Efecta to się dowiesz co ma takiego nie zwykłego.Będzie do pobicia ,ale Risen nie pobije.

--- Koniec cytatu ---
Wyobraź sobie, że grałem w Mass Effecta i dlatego właśnie pytam, co ma takiego niesamowitego? Fabuła, klimat, grafika i grywalność porządna jest, ale nie jest to nic (poza animacjami postaci podczas dialogów), czego bym nie widział w innych dobrych produkcjach.

--- Cytuj ---Nie tylko BioWare ale wszystkie firmy komputerowe ,jak na razie tylko BioWare ma świetnie to dopracowane.

--- Koniec cytatu ---
Przecież to była ironia...

Czaroxxx:
Dupa dupa. To jest temat o Risen'ie jak chcecie się kłócić i pieprzyć za przeproszeniem to na gadu, pm czy inne gówno mnie to już nie obchodzi jakie. Jeszcze jeden spam a zamykam temat.

Oktawian August:

--- Cytat: Kermitt w 08 Lipiec 2009, 22:53:40 ---Wiesz co Tyrael, trochę śmieszy mnie Twój tok myślenia. 'A Mass Effect będzie lepszy i już, ja Wam to mówię i tak ma być. BioWare jest lepsze od PB' - cały czas to samo, w kółko, jak katarynka.
--- Koniec cytatu ---
A ty mnie śmieszysz człowieku wtrącasz się w rozmowę i pieprzysz 3/3.A co nie prawda ze BioWare nie jest lepsze od PB? odpowiedz mi albo tutaj lub na pw.A po drugie nie da się Risen z Mass Efectem porównać.Czekam z niecierpliwością na Risen i wiem ze będzie bardzo dobrą grą.

--- Cytat: Kermitt w 08 Lipiec 2009, 22:53:40 ---ja sobie mogę po prorokować z fusów ,kto następne Mistrzostwa ÂŚwiata zdobędzie.
--- Koniec cytatu ---
Musisz mnie tego nauczyć o wieli mentorze <hahaha>.

--- Cytat: Kermitt w 08 Lipiec 2009, 22:53:40 ---Nie oceniaj gry po jej pierwszej części bo to jest błąd.
--- Koniec cytatu ---
Wielki mentorze <hahaha> twierdzisz że nie można oceniać gier po pierwszej części <hahaha>

--- Cytat: Kermitt w 08 Lipiec 2009, 22:53:40 ---Co z tego że ME było dobre, niekoniecznie musi być tak z dwójką (dla przykładu podam Ci GI, GII, GNK - G3, GZB).
--- Koniec cytatu ---
Nie muszą być następne części ME dobre ,ale można się domyślić że będą dobre

--- Cytat: Kermitt w 08 Lipiec 2009, 22:53:40 ---Po drugie śmieszne wydaje mi się porównywanie - jakby tego nie ująć - dwóch zupełnie różnych gatunków gry.
--- Koniec cytatu ---
A co ja pisałem wyżej że nie można oceniać gier jeżeli nie są z tego samego gatunku.

--- Cytat: Kermitt w 08 Lipiec 2009, 22:53:40 ---Nie oceniaj drugiej części gry na przykładzie pierwszej !
--- Koniec cytatu ---
Czy ktoś ocenia?.Rozmawialiśmy my sobie jaka będzie 2 część.

--- Cytat: Kermitt w 08 Lipiec 2009, 22:53:40 ---Tego nawet nie chcę mi się komentować. Jak można porównywać zachowanie postaci podczas dialogów ? To odrębna kwestia każdej gry i każdy producent robi to na swój własny sposób.
--- Koniec cytatu ---
To po co komentujesz jak nie chce ci się komentować ,mama ci każe czy tato?.Prawda że nie można porównywać zachowanie postaci podczas dialogów z innych gier bo każda gra ma swój urok  i wyjdzie świetnie ,ale można o tym porozmawiać.

--- Cytat: Kermitt w 08 Lipiec 2009, 22:53:40 ---Nie oceniaj drugiej części gry na przykładzie pierwszej !
--- Koniec cytatu ---
Znowu to samo w kółku, jak katarynka

--- Cytat: Kermitt w 08 Lipiec 2009, 22:53:40 ---A co ? Ty z fusów umiesz wróżyć czy ki kij ?
--- Koniec cytatu ---
No właśnie nie umiem i musisz mnie nauczyć  o wielki mentorze  <hahaha> tego bo ty to potrafisz.

--- Cytat: Kermitt w 08 Lipiec 2009, 22:53:40 ---OMG, możesz powtórzyć :rolleyes: ?

--- Koniec cytatu ---
Nie mogę bo już napisałem jak nie czaisz o co biega to nie czytaj.

3. Sprawy prywatne, należy załatwiać drogą prywatną.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej