Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Rozdziały w Gothic II - który najlepszy, a który najgorszy?
Uruk:
Najbardziej podobał mi się V rozdział, kiedy to odwiedzaliśmy wszystkich ludzi i wszystkie lokację szukając paru zadań przed podróżą, kupców, informacji... no i drużyny.
Dla mnie to było bardzo fajne, szukać starych przyjaciół oraz samemu decydować (no, przesadzam) kogo ze sobą weźmiemy do najtrudniejszej misji z całej części.
III i IV rozdział mówicie?
Nie lubię jak ktoś mnie prowadzi za rączkę i uważam smoki z Gothic II za najgorszy wybryk twórców. ÂŻałosny jaszczur, ma więcej run niż początkujący mag.
Pinguin:
Najbardziej lubię rozdział "Powrót do Kolonii"- zwiedzanie starych terenów w całkiem nowej odsłonie. Najmniej lubię "Oko Innosa", bo łażenie po lasach jest dla mnie zbyt nudne.
Leogas:
Ja najbardziej Lubię rozdział 4 i 5.4 dlatego że można zdobyć dużo PD i dużo złota.5 lubię dlatego bo jest najłatwiejszy.Trzeba tylko zebrać załogę i po kłopocie :lol:
Najbardziej nie lubię rozdziału 3 i 2.Trzeciego dlatego że trzeba się nachodzić ze 50km i do tego ,,Pan czcigodny"Pyrokar stroi fochy jak mała dziewczynka.2 nie lubię dlatego że jest zbyt trudny jak na ten etap gry.Wszędzie są orkowie.To chyba byłby cud jakby komuś udało się przeżyć bez zaklęcia przemiany w jakieś zwierzę.
None:
Według mnie, najlepszym rozdziałem jest właśnie rozdział IV. Właśnie w nim dzieje się najwięcej (polowanie na smoki), można w nim nieźle zarobić oraz nabić trochę pkt. doświadczenia. A najgorszy rozdział moim zdaniem to rozdział IV. Tam nic się nie dzieje, jedynie na każdym kroku są orkowie i ciągle trzeba walczyć niż główkować.
Lollo:
Bardzo podoba mi się rozdział 4 polowanie na smoki. Można zdobyć dużo PD oraz sporo powalczyć.
Troche głupi jest rozdział 1.Mamy słabą broń, a wszędzie jest dużo potworów i postaci z którymi trzeba walczyć.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej