Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Rozdziały w Gothic II - który najlepszy, a który najgorszy?

<< < (7/11) > >>

Freek:
Ja najbardziej lubię rozdział II , ponieważ wracamy do górniczej doliny , a najmniej podobał mi się Rozdział IV , chyba najnudniejszy rozdział w całej grze .

Pozdro

McSloniu:
Polowanie to jest najlepszy rozdizał, najlepsze walki, pladrowanie zniszczonej koloni. W tedy też zostajesz bohaterem. Po pokonni smoków. Do tego fajny jest 5 bo w nim można zbobyć Zbroje Paladyna. No i to przygotowanie na wyprawę. Kapitan, załoga, statek, mapa. Podobało mi się to.

xanatos:
ja najbardziej lubie rozdzial IV poniewaz tam dopiero (przynajmniej ja) widze nowe mozliwosci postaci takie jak np. polaczenie walki z magia (paladyn) lub prawdziwe, wielkie czary u maga. Natomiast najbardziej nie lubie rozdzialu II. Moim zdaniem jest on malo klimatyczy, noi troche za trudny do przejsca, poniewaz byle zebacz nas moze zabic, nie wspominajac juz o orkach. no i jest jeszcze spartaczone troche zadanie kopacze i ruda. Sorry za brak polskich znakow, ale mam zlamana prawa reke.

Olek777:
Najbardziej lubie rozdział 2 bo jest się w Jarkendarze i jest tam super.
Nie lubie rozdiału 5 bo postać jest za bardzo pakerna.

Maliniak:
Najfajniejszym rozdzialem byl rozdzial 4 poniewaz bylo najwiecej zabawy ze smokami czyli walki i takze z orkami i innymi stworzeniami. I najwiecej sie wtedy dzieje :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej