Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
SONDA - Ktora z części GOTHICA miała najlepsza scieżke dziekową
Mantos:
Jak dla mnie w Gothic 3 była najlepsza muzyka i była wielkim plusem dla tej części. W innych częściach muzyka nie jest niczym innym niż w innych grach...
Bezimienna_:
póki co grałam tylko w 1 i kawałek 2 xD jednak nawet teraz wybór jest trudny.. ale chyba Gothic 1 ma lepszą muzykę. wczoraj, grając w słuchawkach, będąc na bagnie, doszłyszałam, że ta muzyka Obozu Bractwa jest poprzetykana jakimiś jękami, co doskonale dodaje klimatu tamtemu miejscu. wiecie, jękami takimi modlitewnymi.. xDD wcześniej, mając podłączone głosniki, nie było tego słychać.
pozdro
septimus13:
Mi osobiście podoba się najbardziej ścieżka dzwiękowa z 3 części, a najbardziej kawałki jak walczysz że smokiem albo xardasem albo jak odbijasz miasto.
Thorbjørn:
no , no . Piranha Bytes się postarało . Super muzyczka w Gothic 3 . Wymiata ! Najfajniejsze to jak się wchodzi do Nordmaru i Varrantu .
SUUPER !
Gothic 3 wygrywa oczywiście z poprzednimi częściami tejże gry , ponieważ jest i nowsza ( dlatego bo przecież większy rozwój techniki ) , i dobrze dopasowana jest ta muzyka do scen z gry : jak idziemy po nordmarze to nieraz możemy poczuć , że tam jesteśmy .
Vassili:
w gothic 3 jest najlepsza. Ta muza zawsze doprowadza mnie dobrego humoru nawet jak miałem baardzo zły. W gothic iV taka dobra zapewne nie będzie bo PB już tego nie robi i nie ma tego samego muzyka ;/ ale może się myle
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej