Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Problem z frakcjami
teken_f:
tak można ... W Gothic 3 można co chwile zmieniac sciezke :P
napisalem ze wg poradnika G 3 ..... W poradniku pisze o scieszce Orkow, ktora prowadzi cie do Xardasa, a co za tym idzie do zniszczenia Artefaktów :) Mam poradnik przed oczami ... Asasynow zaś prowadzi do Beliara (Zuben oddaje nam swoj kostur i mowi abysmy skontaktowali się z Beliarem) natomiest droga buntownikow prowadzi do Rhobara, ktory takze oddaje kostur, abysmy skontaktowali się z bogiem.
Leon91:
Racja Rhobar oddaje chyba berło a Zuben to nie wiem,tak czy inaczej zdaje mi się,że zawsze możesz zrobić co chcesz i grając buntownikiem(powinieneś artefakty zanieść do klasztoru) możesz je oddać Xardasowi.Tak słyszałem bo osobiście gry nie skończyłem...:PP Teraz gram ale jakoś mi powoli mi idzie xD
teken_f:
zle napisalem :P Rhobar daje berło a Zuben Kostur Wiecznego wędrowca :)(ale dosc z tym bo nie o tym jest temat ^^) Tak, jest dokladnie jak napisales, o wszystkim decydujesz sam :) możesz nawet pracowac dla buntownikó, a np zabijac Asasynów i Orkow, zabrac sila kostur i wezwac Beliara :) możesz nawet wytluc Wszystkich Nordmarczykow, Asasynów, Buntownikow i Orkow i wybrac boga, ktory ci się podoba :P
Nawigacja
Idź do wersji pełnej